Δελτίο τύπου δήμου Αλιάρτου για τον ισολογισμό του 2011

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



14 σχόλια:

  1. Νοικοκύρεμα.Μπράβο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την ομαδική δουλειά η οποία έφερε τα καλά αποτελέσματα και είστε σίγουρα σε καλό δρόμο. Θα πρέπει όμως σε πολλά πράγματα να βελτιωθείτε και ειδικά σε θέματα πρασίνου και καθαριότητας. Είμαι σίγουρος πως τα έχετε εντοπίσει αλλά ο κόσμος περιμένει, όπως και εγώ που είμαι ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σωστά αυτο για την καθαριότητα,παρόλο που γίνονται προσπάθειες.αλλα ρε γαμωτο και όλοι εμεις πρέπει να βελτιωθουμε.δεν μπορει να είναι πίσω απο τον καθένα μας ένας υπάλληλος να μαζεύει τα σκουπίδια που πετάμε όπου να ναι.Πάντως τα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν είναι εντυπωσιακά και μπράβο τους.

      Διαγραφή
  3. ναι ο κόσμος περιμένει να φτιάξουνε γκαζόν. είσαι με καλά σου άνθρωπέ μου; που ζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το συμαζεμα με τετοιες συνθηκες ειναι ΑΘΛΟΣ.Συγχαρητηρια και συνεχιστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ-ΥΠΕΡΟΧΑ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ-ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ-ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

      τι άλλο θα διαβάσουμε πλέον
      που είναι η ανάπτυξη στην Αλίαρτο?
      και μη μου πείτε που είναι τα λεφτά?
      όποιος ενδιαφέρεται δουλεύει δε μας δουλεύει

      Διαγραφή
    2. Για αναπτυξη απευθύνθυτε στους πολυ ειδικούς.είναι έτοιμοι να παίξουν παιχνίδι.ετούτοι απλώς μειώνουν τα χρέη,εξαφανίζουν τα ελλέιμματα,αυξάνουν τις καταθέσεις,δεν αυξάνουν τα δημοτικά τέλη,συνεχίζουν να λειτουργούν το δήμο χωρίς να τους δίνουν λεφτά και δουλεύουν μέρα νύχτα.Σιγά το πράμα.Εμάς όμως δε μας ταιριάζουν τέτοια χαιβανια,θελουμε άρχοντες,κιμπαριδες που θα μας εκπροσωπούν σε όλα τα στρογγυλά τραπέζια.Τώρα αν έχουμε χρέη και ελλεμματα σιγά το πρόβλημα,όλοι έχουν,εμείς θα τη γλιτώσουμε.

      Διαγραφή
  5. ανωνυμε των 10.43 μαλακια ειπες και τ ξερεις.
    εχεις αντιρηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.43,καλωσηρθες απο το μακρινό διάστημα.τόσο καιρο που ελλειπες θέλω να σε ενημερώσω,ότι εδω στην ελλάδα,στην Ευρώπη και στο μισό πλανήτη έχουμε κάτι που το λέμε οικονομική κρίση.Δεν ξέρω πως το ακούς,αλλα έτσι είναι.Αυτη η κρίση έχει πολλά χρέη,μεγάλα ελλεμματα,ανεργία,φτώχεια,πείνα και απελπισία.Χρήμα δεν κυκλοφοραει καθόλου,το κράτος κατέβασε ρολά,τα νοσοκομεία κλείνουν και τα φαρμακεία δεν δίνουν φάρμακα.Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν φαΐ σε σισυτια ή στα σκουπίδια.Το κράτος παρακαλαει τους τοκογλυφους να του δώσουν τη δόση,οι δήμοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπαλλήλους και ο κοσμάκης έχει παγώσει στην κυριολεξία.Τώρα που διάβασα το δελτίο τύπου,ότι ο Δήμος το 2011,μείωσε το χρέος 800.000,00χιλιάδες,το έλλειμα απο μείον 700.000,00 χιλιάδες το έκανε συν 100.000,00 χιλιάδες (άλλες 800.000,00 δηλαδή) και αύξησε και τις καταθέσεις πάνω απο 500.000,00 χιλιάδες,παραξενευτηκα και εψαξα στο Ίντερνετ να δω τι κάνουν οι άλλοι.Σε ενημερώνω λοιπόν ότι καμία 15αρια που βρήκα είναι σε μαύρο χάλι.επειδή η δουλεια μου είναι οικονομικά σε επιχείρηση σε πληροφορώ ότι μιλάμε για τεράστιο γεγονός,που μόνο οι εμπαθεις και οι ανόητοι δεν το καταλαβαίνουν.Επίσης και όσοι γύρισαν τώρα απο το διάστημα.Όσο για την αναπτυξη με έκανε και γελασα,γιατί απλώς καρφωθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι καλός στην παραποιήση των λεγομένων των άλλων. Είσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή για να προσβάλλεις ό,τι δε σου κωλοκάθεται μιας και είσαι και οικονομική διάνοια. Αντε μάζεψε την ανικανότητα που περιβάλλει το γνώριμο περίγυρο σου και εξυπνάδες σε αυτούς που σε δέχονται. Που είναι η ανάπτυξη δεν τη βλέπει κανένας στον Αλίαρτο.
      Δε μίλησα ούτε για Ε.Ε. ούτε για τις άλλες βλακείες που αναφέρεις
      Αλλά ένας αδύναμος αποπροσανατολιστής σκέψεων τι κάνει?
      Παραθέτει άσχετα ανούσια στοιχεία
      Όποιος ενδιαφέρεται βρίσκει τρόπους,τώρα αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις συνέχισε ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ για να γελάμε.Εις το επανηδήν.

      Διαγραφή
  7. Επαναλαμβανω τα "άσχετα ανούσια στοιχεία",όπως τα λες.Για το 2011 λοιπόν ο Δήμος παρουσιάζει τα εξής,σε σχεση με το 2010:
    Χρέος: Μειον 820.000,00 χιλιάδες, περίπου.
    Έλλειμα: απο 700.000,00 χιλιάδες το έκανε πλεόνασμα 100.000,00 χιλιάδες (άλλες 800.000,00 δηλαδή)
    αύξηση καταθέσεων: πάνω απο 500.000,00.
    ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.
    Αν αυτό το έκανε η κυβέρνηση δε θα χρειαζόταν μνημονιο.
    Μου αρέσει να συγχαιρω ανθρωπους που πετυχαινουν ΤΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,που εχουν σχεση και με την τσέπη μου.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παντα πιστευα και πιστευω οτι με τους αριθμους δεν τα βαζεις ευκολα γιατι καλως κακως λενε αληθεια...σιγουρα ολα επιδεχονται την ερμηνεια τους αλλα παντα οταν μιλας για νουμερα εχεις μια σταθερα που δεν γινετε να αμφισβητησης.τα νουμερα και οι αριθμοι γινονται πολλες φορες εργαλεια στα χερια καποιων,οποτε δεν μπορει κανεις να αμφισβητηση το γεγονος οτι μεγαλο ρολο παιζει και η ποιοτητα αυτου που χειριζετε τετοιου ειδους υποθεσεις.φτανουμε λοιπον σε ενα συπερασμα οτι αλλη η ποιοτητα αυτων που σημερα χειριζονται τα νουμερα και αλλη του παρελθοντος,αυτο οποιος το αμφισβητη προσβαλη και εκθετη τον εαυτο του.οπως και ολοι εως τωρα ειμαστε εκτεθημενοι γιατι αργα ξυπνησαμε και ψαχνουμε για αναπτυξη.οταν αυτη θα μπορουσε να ερθει εμεις κοιμομασταν και γλενταγαμε με 50000 ευρω και βαλε στα κωπαιδικα αγοραζαμε καλυτερο απο του γειτονα αμαξι πηγαιναμε τις καλυτερες απο τον γειτονα διακοπες και τωρα που το βαρελι εχει παει κατω απο τον πατο καποιοι θυμηθηκαν οτι πρεπει η να ελεχουμε τη εξουσια και να ζηταμε αναπτυξη η να προβαινουμε ανοητως σε ανοητες ανουσιες και ανυπαρκτες συγκρισεις με το θλιβερο και βρωμικο παρελθον που απετυχε παταγωδωςκαι εμεις οι ιδιοι ειχαμε φτιαξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για να τελειώνουμε . Ο δήμος Αλιάρτου βρίσκεται σε καλό δρόμο και όποιος δεν το βλέπει νομίζω πως είναι λίγο άδικος και πολύ αυστηρός. Σίγουρα όμως χρειάζεται πάρα μα πάρα πολύ δουλειά ακόμη εξάλλου δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα. Και επειδή απ΄ότι λέγεται η δημοτική αρχή έχει ήθος, σοβαρότητα και προπάντων εργατικότητα ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και αργότερα θα κάνουμε ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν