Μια συναυλία αγάπης θα σώσει τον Γιάννη | Διαδώστε το

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Γράφει: Μαρκέλλα Σαράιχα


Μούδιασα όταν διάβασα την είδηση (εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο) ότι ένας νέος άνθρωπος, ο Γιάννης, είχε σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν να του ακρωτηριάσουν και τα δυό του πόδια. Διαβάστε τι παιχνίδι του έπαιξε η μοίρα…


Δούλευε ως σερβιτόρος, στο Γκάζι, και την ημέρα που είχε ρεπό πήρε το ποδήλατό του και έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Στις ράγες, λοιπόν, του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, συνέβη το μοιραίο.

Δεν πρόλαβε να φύγει από τις γραμμές, και όταν άκουσε το τρένο να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ήταν πια αργά. Λίγη ώρα, μετά σωριασμένος στο έδαφος, προσπάθησε να σηκωθεί άλλα μάταια. Το χτύπημα στα πόδια ήταν πολύ σοβαρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο… Ζήτησε από τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να του σώσουν τα πόδια του. Μετά από πολύωρο χειρουργείο, δυστυχώς, ξύπνησε και η επιθυμία του δεν είχε εκπληρωθεί.

Ο Γιάννης χρειάζεται τη βοήθειά μας. Και πρέπει να του τη δώσουμε. Είναι νέος άνθρωπος, που δούλευε για το μεροκάματο, αφού η ανεργία χτύπησε και το δικό του σπίτι. Όλη η οικογένεια ζει από αυτόν.

Ο Γιάννης, πρέπει να κάνει επέμβαση για προσθετικά μέλη. Μία επέμβαση αρκετά ακριβή – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για άνθρωπο του μεροκάματου.
Οι στενοί του φίλοι πήραν την πρωτοβουλία και ζήτησαν από σπουδαίους καλλιτέχνες να κάνουν μία συναυλία και τα χρήματα που θα μαζευτούν να δοθούν για τον σκοπό αυτό.
Ευτυχώς, πολλοί καλλιτέχνες είπαν αμέσως το ναι.

Η συναυλία θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό, και το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Οι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.

Οφείλουμε να σταθούμε κοντά στο συνάνθρωπό μας. Οφείλουμε να δείξουμε ότι παρά την κατάσταση που βιώνουμε, δεν έχουμε χάσει (τελείως) την ανθρωπιά μας. Η παρουσία όλων μας θα τον βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Όσο δύσκολη εποχή και αν περνάμε, τα 8 ευρώ δεν είναι τίποτα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ελπίζω να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί..

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Μια συναυλία αγάπης θα σώσει τον Γιάννη | Διαδώστε το

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν