Δήμος Αλιάρτου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



26 σχόλια:

  1. ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ. ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΕΧΕΙ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΚΑΤΟΤΕΡΗ.
    συγχαρητήρια ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΑΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις λοιπον και συ και όλοι μας να κουνησουμε τον κωλο μας και να κάνουμε εκδηλώσεις όπως οι σύλλογοι στις θεσπιές ,Μαυρομμάτι,Ασκρη και Νεοχώρι,ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.αν δεις το προγραμμα θα καταλάβεις.Εμεις εδω είμαστε πρωτοι σε κριτική,αλλά δεν απλώνουμε το χεράκι μας.Κοιτα να δεις πόσες εκδηλώσεις διοργανώνει π.χ. ο "Δημόφιλος" στις Θεσπιές και πες μου τις αντίστοιχες από κάποιο σύλογο στον Αλίαρτο.Στο κάτω κάτω ,αν δεν σαρέσουν οι δευτεροκλασσατες στον αλίαρτο,πήγαινε στις πρωτοκλασσάτες πάνω.Αν δεν το κατάλαβες ενας Δήμος είμαστε.

      Διαγραφή
    2. Άννα χ.. και οπως αλλιως σε λενε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΡΕΙΠΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ διοικούντες ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ.

      Υ.Γ. ΤΟ 'ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ' ΚΑΛΟ. ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ. ΤΙ ΣΕ ΕΘΙΞΕ???

      ΑΚΟΥ ΡΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ α΄ ΒΑΘΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. 2.19μμ. Φοβερή η ατάκα (αναμένουμε με προσμονή),δλ θα μπορούσες να αναμενεις και χωρίς αυτή;Μου θυμιζεις την άλλη φοβερή που εγραψες σε άλλη ανάρτηση,λίγο ποιο κάτω,για το ίδιο θέμα,είπες:(πετυχαίνοντας αποτυχία).
      Και στα δυο αυτά φοβερά ρητά της παγκόσμιας λογοτεχνίας,που είμαι βέβαιος ότι ΕΣΥ εγραψες,κατηγορεις την δημοτική αρχή.καλά κάνεις και δε με νοιάζει,όμως ρε φίλε μη βασανιζεις τη γλώσσα,δε σου φταίει τίποτα,τα πράγματα είναι απλά.πες γουστάρω τον ένα και δε γουστάρω τον άλλο,θα το καταλάβουμε τι θες να πεις.Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με τις λέξεις,γιατί απλά μας νευρίαζεις.εξάλλου χωρίς να το καταλαβαίνεις καρφωνεσαι,οπότε η ανωνυμία παει περίπατο.εντάξει φίλε;θα στα πω κι απο κοντά όταν σε δω.

      Διαγραφή
  2. Πράγματι διέλυσαν σε 1,5 χρονο την διαφθορα που με πολύ κόπο ειχε κτιστεί.Διέλυσαν την ανεπάρκεια και την τεμπελιά για την οποία είχαν κάνει αγώνα οι φίλοι σου.Διέλυσαν τον ψευτοτσαμπουκά,την αλλαζονία και τον τζόγο των φίλων σου,για τα οποία είσαι περήφανος.Διέλυσαν την μαγκιά του ξερόλα και τους έστειλαν αδιάβαστους εκεί που έπρεπε.Γιαυτό και οι κολητοί σου με το σπουδαίο έργο δεν υπάρχουν πουθενά για να το υπερασπιστούν.
    Και πάρτο απόφαση πως είμαστε ένας Δήμος είτε το θες είτε όχι και πες το και στους κολητούς σου πως είναι εκπρόσωποι και εκείνων των Δημοτών.Βέβαια εκεί μπορεί να μην έχει "τυχερές δραστηριότητες".
    Κι αν αμφιβάλλεις,πως είμαι Αννα Χ....,θα μπορούσα να σου δείξω κάτι που μάλλον δεν έχεις ξαναδεί και θα το πίστέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΑ Χ..ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ (Αννα Χ). ΑΪ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ
      Α ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @ρ&!δ!@ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. Μπράβο 11.32μμ.απαντησες με πολυ δυνατά επ ιχειρηματα στις βρισιές της άννας χ..Η απάντηση σου είναι πολυ συγκροτημένη και δείχνει άνθρωπο υψηλού επιπέδου και κυρίως χωρίς πανικό.τέλος η κατάληξη της απάντησης (σε γράφω στα...)τονίζει ΑΚΡΙΒΏΣ ότι σε πνίγει το δίκιο όταν κάποιοι (εν προκειμένω η Άννα χ.) θίγει το μεγαλειώδες έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής που παρόμοιο δεν υπάρχει πουθενά και είναι τόσο μεγάλο και σπουδαίο που δεν χωράει σε ανθρώπινο νου,για αυτο και δεν το ξέρει κ ανενας..Τέλος δείχνει,και σε συγχαίρω γι αυτο,την έμφυτη ευγένεια σου,προς μια γυναίκα,η οποία φυσικά πηγάζει απο την λάμψη που εκπέμπει το έργο που υπερασπιζεσαι αλλα και η άνθρωποι που το έκαναν.Συνέχισε έτσι έχουμε ανάγκη την τετραγωνη σκέψη σου,τα φοβερά επιχειρήματα, την ευγένεια αλλα κυρίως να μας θυμίζει κάποιος το παρελθόν και τους ανθρώπους του ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΜΕ ΟΙ ΠΑΛΙΌΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΏΤΕΡΟΙ.

      Διαγραφή
    4. κουράδι εσύ και η παρέα σου το 2010 τάζατε λαγούς με πετραχήλια συκοφαντώντας,απειλώντας και γλείφοντας και τελικά δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα. Είστε ένα μάτσο ανίκανοι και επικίνδυνοι. Καιρός να φύγει η σαβούρα.

      Διαγραφή
    5. εφυγε η σαβουρα.

      Διαγραφή
    6. Με τάπωσες δε θα φάω το βράδυ. Πόσο λίγοι είστε και πόσο άχρηστοι.Άντε και ο πάτος δεν είναι μακριά.

      Διαγραφή
    7. Έχεις φτάσει ήδη στον πάτο και ξέρεις την απόσταση;

      Διαγραφή
    8. για πες τη μου εσύ που έφτασες νωρίτερα από εμένα ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

      Διαγραφή
    9. Απλώς στροιμωχτηκες τόσο πολυ απο τις απαντήσεις στα σχόλια σου,που λες μ@λ@κιες.δεν.φημηζεσαι και για την εξυπνάδα σου,στην πιάτσα ξέρουν ποιος σε σέρνει απο τη μύτη.

      Διαγραφή
    10. η ηλιθιότητά σου αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Δεν ξέρω για ποιον λες νούμερο, αλλά έχεις πέσει πολύ έξω κουτόβλαχε.

      Διαγραφή
    11. πάντως για εσένα είναι γνωστό στην πιάτσα πόσο @ρ*ίδι είσαι

      Διαγραφή
    12. Λέω ΑΚΡΙΒΏΣ για σένα.η διαδρομή σου περιλαμβάνει δυο στάσεις και στις δυο συναντάς τους ίδιους ανθρώπους,ίδιας εξυπνάδες με σένα.κατάλαβες τώρα;

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. 3.31μμ μην εκτιθεσαι τόσο.είναι σα να είπες και το όνομα σου. Δυο τρεις υπ´αρχουν στον Αλιαρτο που πιστεύουν ότι τα προηγούμενα χρόνια έγινε κάτι,που το διέλυσαν οι καινούργιοι.οι περισσότεροι συμφωνούν με την Άννα χ.κι αν θες πάμε και στοίχημα ή τζοκερ ή λοττο ή Θανάση ή πόκα ή μπιριμπα ή κουλοχέρη ή καζίνο ή..........νομίζω πως κατάλαβες .εε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτοί οι δυο τρεις 4.33μμ.μην είσαι σίγουρος ότι το πιστεύουν.απλώς έχασαν την καρέκλα.

      Διαγραφή
    2. 2.19 μμ.αν η συνέχεια είναι ΣΚΑΤΟΤΕΡΗ ΌΠΩΣ λες,είσαι τυχερός γιατί θα είσαι σε φιλικό περιβάλλον.Θα περάσεις καλα.

      Διαγραφή
  4. 3.31μμ.κοιτά το προγραμμα των κωπαιδικων του 2010 τότε που οι φίλοι σου έχτιζαν τους Παρθενώνες που γκρέμισαν οι καινούργιοι.Κοιτα πόση ποιότητα,τι κουλτούρα διαφορετική και πόσο μπροστά πήγαν τον Αλιαρτο.Η διάφορα μεγάλε ξέρεις ποια είναι;ότι για τις ίδιες ΑΚΡΙΒΏΣ εκδηλώσεις πληρώσαμε καμία σαρανταρια χιλιάδες ευρώ και δε σου έδωσε κανένας λογαριασμό ενω τώρα πληρώσαμε το 1/3 για εκδηλώσεις σε διπλάσιο δήμο και σου έδωσαν λογαριασμό μέχρι λεπτό.αυτα βέβαια ευ δεν μπορείς να τα δεις γιατί ζεις μέσα στα χαλάσματα του εργου που είχε χτιστεί με κόπο και γκρέμισαν οι καινούργιοι,αλλα τα βλέπουν όλοι οι άλλοι και καταλαβαίνουν.
    Κοιτα λοιπόν το προγραμμα του 2010 και θα καταλάβεις κι αν ψάξεις στο google θα βρεις και παλιότερα
    http://orchomenos-press.blogspot.gr/2010/08/2010_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειμαι υπερ ουτε του δημου ουε κανενος ειμαι απολυτος μονος μου
    αλλα εχουμε μια απορια
    οτι γινεται στης θεσπιες το κανουνε καποιες τοπικες οργανωσεις σωστα κανουνε
    αλλα κοιταχτε της οργανωσεις που γινονται στο μαυροματι και σε καποια αλλα χωρια που τα κανει ο δημος αλιαρτου κοιταχτε της εκδηλωσεις που γινονται εκει και κοιταχτε της εκδηλωσεις που γινονται στον Αλιαρτο μεγαλη διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://thespiaka.blogspot.gr/2012/08/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας διάβασαν