Ποιος εκτρέφει το αυγό του φιδιού ;

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εννιά γεγονότα των τελευταίων ημερών που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ

γράφει ο Λάζαρος Ελευθεριάδης


Παραθέτω σήμερα εννιά γεγονότα, πρωτοφανή για την Ελληνική κοινωνία, προκειμένου να δούμε με ψυχραιμία, ποιος ή ποιοι εκτρέφουν τελικά το "αυγό του φιδιού", όπως πολύ εύστοχα είχαν περιγράψει πρώτοι οι AegeanTimes, σε άρθρο τους, στις Απριλίου 2012...

1. Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο δράστη, που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της οικογένειας του μαζί με δύο συνεργούς, βρίσκεται ο δήμος Παιανίας.«Σήμερα, σε μία κοινωνία που ζούμε, που είμαστε στο έλεος της λεηλασίας και της κακοποιίας πρέπει να ξέρουμε και ποια είναι τα όπλα τα οποία θα αμυνθούμε. Εμείς, σαν δήμος, έχουμε τη δυνατότητα και προσπαθούμε με τον πιο σωστό τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει στο σπίτι του ξένους ανθρώπους με ένα μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του και με την απειλή ότι `θα σας καθαρίσουμε`, από `κει και πέρα το μυαλό σου σαλεύει», δήλωσε ο δήμαρχος Παιανίας.


2. Οι εγκληματίες απαγάγουν μέχρι και εφήβους μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους πλέον, όταν, 15χρονος μαθητής στη Χαλκίδα απήχθη για λύτρα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του.Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του. Ο 15χρονος είναι γιος διευθυντή τράπεζας στην περιοχή.


3. Μια φραστική επίθεση του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Ζαρωτιάδη κατά του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στάθη Κουτμερίδη, στις Σέρρες, οδήγησε στην απάντηση του δεύτερου ότι "Καταστρέψατε την χώρα και έχετε το θράσος να βρίζετε και από πάνω;", ενώ κάποιοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι), κινήθηκαν εναντίον του Σ.Κουτμερίδη.

Καταλυτική στάθηκε η άμεση επέμβαση του ιερέα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν, καθώς και των πελατών του καταστήματος που απέτρεψε την περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου.

4. “Πολίτες”, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου πριν λίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, επειδή ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν "μαϊμού" προϊόντα. Σε υποστήριξή των “πολιτών” πήγε και ομάδα ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες δέχθηκαν επίθεση από λαθρομετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο και εν συνεχεία οι αντιεξουσιαστές τους επιτέθηκαν.


5. Κατακρεουργημένη βρέθηκε 80χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα. Πρόκειται για την συνταξιούχο δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου την οποία βρήκε σήμερα το βράδυ μέσα σε λίμνη αίματος η κόρη της.Πρόκειται για την δεύτερη απεχθέστατη δολοφονία κατοίκου της Πάτρας μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την δολοφονία του Θανάση Λαζανά από Αφγανούς παράνομους μετανάστες επίσης με μαχαίρι.


6. Συνεχίζονται οι επιθέσεις αλλοδαπών σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες με τραγικά αρκετές φορές αποτελέσματα. Αυτή την φορά συμμορία τριών Αλβανών νεαρών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας με σκοπό την ληστεία. Οι τρείς Αλβανοί χτύπησαν και έκλεψαν από το λαιμό 70χρονης μία χρυσή αλυσίδα αξίας 200 ευρώ κι από το λαιμό 63χρονης μία χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν αξίας 150 ευρώ. Σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους τρείς Αλβανούς ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται.


7. Με τα όπλα στα χέρια εισέβαλαν πέντε Νιγηριανοί ληστές σε σπίτι Πακιστανών μεταναστών στον Ασπρόπυργο. Οι Νιγηριανοί φαίνεται ότι είχαν “βάλει στο μάτι” στους Πακιστανούς. Γνώριζαν ότι έχουν στο σπίτι αντικείμενα αξίας. Έτσι μπήκαν με τα όπλα στα χέρια και ακινητοποίησαν τους μετανάστες. Τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν 500 ευρώ που είχαν πάνω τους και στη συνέχεια άρπαξαν μια τηλεόραση, ένα ψυγείο και ένα laptop.



8. Μετά την επίθεση στο 74χρονο στην Λαμία ο οποίος χαροπαλεύει από τα δολοφονικά χτυπήματα των Αλβανών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν, μετά την δολοφονία του 30χρονου από την συμμορία με τα Καλάσνικοφ, πρίν λίγες ημέρες (03-06-2012), άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι 77χρονου στην Καβάλα για να τον κλέψουν.Οι δράστες έδεσαν φίμωσαν και σκότωσαν στο ξύλο τον άτυχο 77χρονο. Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.


9. Ομάδα Αλβανών σύμφωνα με το θύμα επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι 74χρονου στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία για του πάρουν τις οικονομίες του. Το θύμα, το βρήκε στις 96.00 το πρωί ο αδελφός του, πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση.


Με 20 Έλληνες δολοφονημένους από αλλοδαπούς μέσα σε 4 μήνες με δεκάδες ξυλοδαρμούς, εκατοντάδες κλοπές και άλλες βιαίες πράξεις από αλλοδαπούς, κάποιοι εκπλήσσονται για τις “ακραίες” επιλογές των «κυνηγημένων» Ελλήνων πολιτών, στις πρόσφατες εκλογές.


Θα μπορούσα να απαριθμήσω εκατοντάδες άλλα παρόμοια περιστατικά σε ένα χρονολόγιο “τρόμου”, μέσα στο οποίο “ζεί” σήμερα η Ελληνική κοινωνία.


Η πραγματικότητα προφανώς υπερβαίνει τίς “θεωρήσεις” και τα "ιδεολογήματα" κάποιων “αριστερών” του σαλονιού, και ξεπερνά τις λανθασμένες κατά την προσωπική μου εκτίμηση, πολιτικές “θεωρήσεις” και “δηλώσεις” εκπροσώπων της αριστεράς.


Την λάθος προσανατολισμένη “αλληλεγγύη” οφείλουν να την στοχεύσουν πρός την κατεύθυνση του “δράματος”, στο οποίο ενεπλάκη ακουσίως, η Ελληνική κοινωνία, από μία τυχοδιωκτική πολιτική για το “μεταναστευτικό” απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, το αποτέλεσμα της οποίας όμως, είναι ένα “επώδυνο” γεγονός και η σκληρή πραγματικότητα για την Ελληνική κοινωνία.


Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία εν πολλοίς οφείλεται στήν “οικονομική” κατάσταση των “αλλοδαπών”, πολύ δε περισσότερο στο “μπάχαλο” του Ελληνικού κράτους, το οποίο πλέον αδυνατεί να διαφυλάξει βασικούς τομείς της συνοχής του κοινωνικού ιστού της χώρας, παραχωρώντας την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας σε πολιτικά “γκρουπούσκουλα”, εκτρέφοντας το φίδι και όχι τα αυγά του.


Οφείλουν οι πολιτικοί σχηματισμοί της αριστεράς, όπως και όλου του πολιτικού φάσματος, να αφουγκραστούν, να “ακούσουν”, την Ελληνική κοινωνία, να αποτυπώσουν τον “φόβο” της, και να την υπερασπιστούν, να της συμπαρασταθούν, να της δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας, απέναντι σε ένα φαινόμενο “πρωτόγνωρο” για αυτήν, συγχρόνως όμως επώδυνο.


Να διαμορφώσουν ανάλογες πολιτικές προτάσεις, οι οποίες να βοηθούν, αν όχι να λύνουν, το πρόβλημα, διότι διαφορετικά θα έχουν την ευθύνη της πλήρους συντηρητικοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας, νοθεύοντας την εντολή του εκλογικού σώματος στίς επερχόμενες εκλογές, επιτρεποντας να εκφραστεί αυτός ο φόβος, η ανασφάλεια, και η ανάλογη προπαγάνδα, στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με απρόβλεπτες μελλοντικές εξελίξεις.


Η Ελληνική κοινωνία σήμερα “πληρώνει”, και ώς τοπικές εκφράσεις αλλά και είς το σύνολό της, την πολιτική των “υπαλλήλων”, της υποτέλειας και του “ραγιαδισμού” απέναντι στην ΕΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


Είναι άλλο πράγμα να είσαι “υπέρ” της ΕΕ, ισότιμα και με αίσθημα αξιπρέπειας, και άλλο πράγμα να την υπηρετείς, δουλοπρεπώς και ώς “ραγιάς”, ανεχόμενος να γίνεται η χώρα σου “σκουπιδοτενεκές ψυχών” της Ευρώπης.


Οι ημέρες για τίς εκλογές τής 17 Ιουνίου 2012 είναι πλέον λίγες, όμως το διακύβευμα μεγάλο και “πολύ”, και είναι κρίμα για ένα κόμμα της αριστεράς στο οποίο ο Ελληνικός λαός του ενεπιστεύθη τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος, στίς περασμένες εκλογές, και εκτιμώ και στίς επερχόμενες, να συρρικνωθεί εκλογικά εξ αιτίας της αδυναμίας κάποιων να αντιληφθούν το “πρόβλημα” της εγκληματικότητος στην χώρα, συνδοιασμένο απόλυτα με το “μεταναστευτικό”.


Μην απορείτε περί του εκλογικού αποτελέσματος της “χρυσής αυγής”, να απορείτε γιατί εσείς επιτρέπετε να διοχετευθεί πρός τα εκεί, η ανάγκη μεγάλου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας, να προστατευθεί, να επιβιώσει μερικές φορές, να αντιδράσει στην βίαιη φτωχοποίησή της εκτός των άλλων, να νοιώσει ασφαλής έναντι των πολλών δυστυχώς, “αλλοδαπών”, εγκληματιών.


Μην αφήσετε αυτός ο “φόβος” να διαμορφώσει το εκλογικό αποτέλεσμα, θα το “πληρώσουμε” όλοι. Πιθανόν αυτό να θέλουν κάποιοι “άσπονδοι” φίλοι μας.


Να μην τους κάνουμε το χατήρι !!!


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Ποιος εκτρέφει το αυγό του φιδιού ;

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν