Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε αλβανό ληστή που απείλησε τη μητέρα του!

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νύχτα λεηλασίας έζησαν οι κάτοικοι στην Παιανία, η οποία οδήγησε σε μακελειό, με θύμα έναν 45χρονο αλλοδαπό ληστή, τον οποίο πυροβόλησε με καραμπίνα ένας 23χρονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 45χρονος μαζί με δύο συνεργούς του
άρχισαν να εισβάλουν σε σπίτια της περιοχής, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα...

Οι ένοικοι του πρώτου σπιτιού τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν. Οι ληστές εισέβαλαν σε δεύτερο σπίτι, χωρίς να πτοηθούν από τον συναγερμό που άρχισε να χτυπά, και μάλιστα απαίτησαν από την ιδιοκτήτρια - βάζοντάς της το μαχαίρι στο λαιμό - να τον απενεργοποιήσει.


Οι γιοι της γυναίκας - ο ένας εκ των οποίων αργότερα σκότωσε τον ένα ληστή - ξύπνησαν, ήρθαν στα χέρια με τους διαρρήκτες και τους καταδίωξαν.


Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και αφού η αστυνομία δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει, συνέχισαν τη δράση τους.


Μια ώρα αργότερα, προσπάθησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι. Ένας από τους γείτονες ωστόσο τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.


Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι κάτοικοι άρχισαν να τους αναζητούν στους δρόμους της περιοχής.


Όταν τους εντόπισε ο
23χρονος γιος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν νωρίτερα, άρχισε να τους καταδιώκει με μια κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον έναν από αυτούς.

Όπως έγινε γνωστό, νεκρός είναι ένας
45χρονος αλβανικής καταγωγής.

Ο 23χρονος - σε άθλια ψυχολογική κατάσταση - παραδόθηκε αμέσως στην αστυνομία, ενώ έχει συλληφθεί και ένας  Αλβανός - συγγενής του νεκρού, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στις παράνομες ενέργειες με τον 45χρονο.


Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.


"Δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Με βάρδιες φυλάμε τα σπίτια μας μόνοι μας" λένε οι κάτοικοι της περιοχής, πολλοί από τους οποίους είναι κυνηγοί και έχουν στα σπίτια τους νόμιμα καραμπίνες.


Όπως προειδοποιούν, υπό αυτές τις συνθήκες τέτοια περιστατικά θα ξανασυμβούν.


Να σημειωθεί ότι πριν δύο ημέρες άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν σε κάποια σπίτια της περιοχής.

------------------------------------------------------------------------------------


 Μετά το τραγικό περιστατικό του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του στην Καισαριανή, όταν κατέβηκε μαζί με τον αδερφό του από το διαμέρισμά τους για να σώσουν το αυτοκίνητο που τους έκλεβαν αλλοδαποί, όλα δείχνουν πως οι έντρομοι πολίτες φτάνουν πλέον μέχρι και στην αυτοδικία για να προστατέψουν την οικογένειά τους

 Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον δύο ανδρών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτζά 83 στην Καισαριανή.


Απο τα πυρά νεκρός έπεσε ένας 30χρονος σεφ ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.


Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να το κλέψουν.


Αμέσως, κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.


Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν. Ο 30χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά και ο 32χρονος μία σφαίρα στο στομάχι.


Μεχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πόσοι ήταν οι δράστες αλλα υπάρχουν αναφορές για 3 ή 4. 


Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο για πρόκειται για τη γνωστή τετράδα αλλοδαπών που τον τελευταίο καιρό ληστεύει με καλάσνικοφ καταστήματα, περίπτερα και βενζινάδικα σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Ζωγράφου κλπ.

Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. kala ton ekane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leuteria ston filo 23 hrono pou theloun na ton dikasoun kiolas!an tolmisoun na ton peiraxoun i hrisi augi tha einai ekei!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κατουρα και λιγο εσυ. την ειδατε ολοι μαλακιστηρια τωρα χα και τα παπαρια μου κουνιουνται που μεχρι χθες ψηφιζες ντορα μαλακα πουθ σου ειχε πει ο πατερας σου αντε και γα ρε βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ase kouklitsa mou pigaine na plineis kanena piato,pou katalava oti eisai gomena ( i poustraki ) ? apo tin epithesi pou mou kaneis edw!an me evlepes exw den tha tolmouses..se ehei ponesei polu pou anevainoume se pososta ee?vrise kiallo an sou kanei kalo !!ilithie alvane!!

      Διαγραφή
  3. Τι λε ρε τζακ νορις να πουμε δεν ηξερα οτι εχουμε τοσο μαγκες γυρω μας.εισαι πολλα χρονια χα εσυ ρε ψιλε?η πας με τη μοδα και εσυ? για ανελυσε μας το συλλογισμο σου θα ερθουν τα χρυσα αυγα στην περιοχη μας πιστευεις να καθαρισουν τον τοπο απο αλβανους και ολους τους υπολοιπους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει όλοι οι λαθραίοι να εξαφανιστούν από τη χώρα μας επειγόντως. Οι αρρώστειες που καβαλάνε σε λίγο θα μας εξοντώσουν ολους αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι καποιος ικανος να τους πεταξει εξω. Εχει γεμισει η πολη με πακιστανους,αφγανους και κακοποιους απο ολα τα βαλκανια. Ποιος θα τους διωξει το συριζα που επιθυμει τη νομιμοποιηση τους η το κομμα της νδ που ανοιξε τα συνορα για να περασουν μεσα.τοσα χρονια πασοκ,νδ και λοιποι δεν εχουν κανει τιποτα ουσιαστικο.

      Διαγραφή
  4. σιγα ρε λεβεντες μη φωναζετε θα ξυπνησει ο ξυριζα ωχ συριζα και ο ερμος ρημοκαστραιος και θα μας βαλουν πιπερι και θα μας κανουν ντα.
    ασε που θα μας πουν φασιστες και ταγματαφαλιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ean filakizane alvano anti gia ellina to syriza tha eihe organwsei poreia twra gia tin apofylakisi tou...pou einai twra???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se ligo tha mpainoyn sta spitia mas tha mas skotwnoun kai tha leme kai eyxaristw..ekso apo tn ellada

      Διαγραφή
    2. se ligo tha mpainoyn sta spitia mas tha mas skotwnoun kai tha leme kai eyxaristw..ekso apo tn ellada

      Διαγραφή
    3. se ligo tha mpainoyn sta spitia mas tha mas skotwnoun kai tha leme kai eyxaristw..ekso apo tn ellada

      Διαγραφή
  6. http://www.xryshaygh.in/2012/06/blog-post_3578.html#.T9fASRcthc0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.xryshaygh.in/2012/06/blog-post_3578.html#.T9fASRcthc0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν