BriefingNews: Η επικοινωνιακή αντεπίθεση του Άκη και οι απίστευτες σπατάλες της Βίκυς !

| Ετικέτες | Posted On Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τρανταχτά ονόματα μεγαλοεπιχειρηματιών, δημοσιογράφων  και εκδοτών περιλαμβάνονται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αποκαλύπτει το BriefingNews ενώ η σύζυγός του ζούσε μέσα στη χλιδή δαπανώντας τεράστια ποσά για μικροπράγματα.    
 
Όπως φαίνεται από τα έγγραφα ο προφυλακισμένος υπουργός προετοίμαζε επικοινωνιακή αντεπίθεση έχοντας ως επιτελή κάποιον… «Νίκο»!
...

Ο «Νίκος», οι δημοσιογράφοι και ο εκδότης


Στοιχεία αποδεικνύουν πως φερόταν έτοιμος με μία σειρά παρεμβάσεων, σχολίων και συνεντεύξεων σχεδόν σε όλες τις εφημερίδες  και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. Προτείνονται μάλιστα ποσά για τις παρεμβάσεις του κ. Τσοχατζόπουλου.  Ο Νίκος για να αποκαταστήσει το όνομα του πρώην υπουργού ζητεί το ποσό των 15.000 ευρώ μηνιαίως ενώ αναφέρει, πως από το επικοινωνιακό επιτελείο μόνο αυτός θα έρχεται σε επαφή μαζί του.






Επίσης αναφέρονται τα ονόματα στρατιωτικών συντακτών, με παράπλευρη την ένδειξη λεπτά. Επιπλέον αναγράφονται τα ονόματα μεγάλων επιχειρηματιών, αντιπροσώπου οπλικών συστημάτων και του γνωστότερου εκδότη της χώρας.


«Χρειάζομαι χρήματα»!!


Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρεται πάλι στον bosko και ζητεί εκ νέου   χρήματα επιτακτικά. «Χρειάζομαι τώρα 600.000», λέει ο πρώην υπουργός ο οποίος φαίνεται να προετοιμάζει ταξίδι στο εξωτερικό. Έκδηλη είναι η αγωνία του για την προανακριτική, αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων.


Σημαντικό είναι το έγγραφο, που αφορά στη σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής. «Ποιοι ‘’παίζουν’’ για την προανακριτική επιτροπή. Από μας θα είναι 5 μέλη, 4 από τη ΝΔ και ένας από τους άλλους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Σε άλλο σημείο των χειρόγραφων σημειώσεων φαίνεται να επενδύονται τεράστια ποσά (π.χ. 250.000, 200.000) για την αγορά μετοχών και άλλων τίτλων.


Να μείνει απ' έξω ο Μυτιληναίος!!!


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία ιδιόχειρη επιστολή προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στην οποία ο συντάκτης της του αναλύει τα δεδομένα για την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, που απ ότι φαίνεται σκόπευε να προμηθευτεί ο Ελληνικός Στρατός.


Στο σημείωμα αυτό αναφέρεται ότι ο Τσοχατζόπουλος πρέπει να πάρει γρήγορα μια απόφαση για την εταιρία που θα προτιμηθεί και σημειώνεται ότι «οι Άγγλοι δίνουν μεγάλο ποσοστό προμήθειας, ενώ οι Γερμανοί  που έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν τον Νόμο περί διαφθοράς, μειώνουν συνεχώς τα αντίστοιχα ποσοστά»!!


Επίσης αναφέρεται ως ανταγωνιστής σε αυτούς τους διαγωνισμούς ο επιχειρηματίας Ε. Μυτιληναίος με την σημείωση ότι πρέπει να «μείνει απ έξω».





Ο πριγκηπικός βίος της Βίκυς


Πριγκηπικό βίο διήγαγε η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου όπως προκύπτει από τα έγγραφα και αντίγραφα εμβασμάτων.


Η Βίκυ Σταμάτη ζούσε μέσα στη χλιδή και ξόδευε υπέρογκα ποσά για αγορές αντικειμένων, και ενώ ειδικά σήμερα εκατομμύρια Ελλήνων υποφέρουν από τη φτώχεια και την ανεργία.


Σύμφωνα με τα έγγραφα και τις αποδείξεις πληρωμών, η κ. Σταμάτη ξόδεψε 2.760 ευρώ για ύφασμα κουρτινών παιδικού δωματίου (!),  10.000 για δέρμα δύο πολυθρόνων, 2.600 για να αγοράσει κορδόνι για καναπέ(!), 5.000 για ένα έπιπλο εισόδου (!).








Το 2007 ξόδεψε 34.000 ευρώ για έπιπλα, πόρτες και παπουτσοθήκες! Για ξυλουργικές και οικοδομικές εργασίες η κ. Σταμάτη δαπάνησε 390.000 (!!)  το 2007.




Η κ. Σταμάτη έδωσε περισσότερα από 10.000 ευρώ για την αγορά ενδυμάτων και αξεσουάρ από κατάστημα του Κολωνακίου.






Σημειώνεται ότι, η σύζυγος του πρώην υπουργού το 2006 λάμβανε 20.000 ευρώ  εργάσιμες αποδοχές από τη ΔΕΗ.


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for BriefingNews: Η επικοινωνιακή αντεπίθεση του Άκη και οι απίστευτες σπατάλες της Βίκυς !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν