Λευτεριά στους φυλακισμένους τηλεθεατές

| Ετικέτες , | Posted On Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η τηλεόραση εκφοβίζει τον λαό ώστε να πιστέψει πως χρειάζεται να προσκυνήσουμε τους δανειστές, που μας δανείζουν με τοκογλυφικούς όρους . Επαναλαμβάνοντας κάτι συνεχώς, κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι είναι αλήθεια. Κλείστε την τώρα, είναι το μεγάφωνο των τραπεζων-νεοταξιτών.

"Θα ‘ρθει καιρός που ο διάβολος θα μπει μέσα σ’ ένα κουτί και θα φωνάζει. Και τα κέρατά του θα ‘ναι στα κεραμίδια." Κοσμάς ο Αιτωλός, 1714-1797


Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΦΗΜΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 5000000 ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΗ.ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΩΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ τα ελληνικά ΣΗΡΙΑΛ είναι ¨ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω βλεπω μπλακ αουτ και φαμπ φαιβ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΩΣ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ_ΓΙΑΛΙΑ_ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν