Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Yπουργείο Υγείας

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σε... εφαρμογή του νόμου, που προβλέπει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση μη εξόφλησης του λογαριασμού της ΔΕΗ - στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το τέλος ακινήτων -, προέβη το πρωί της Τετάρτης η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ξεκινώντας από το υπουργείο Υγείας!

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ διέκοψαν συμβολικά το ρεύμα στο υπουργείο για τέσσερις ώρες, εξαιτίας των
οφειλών του προς την επιχείρηση, που ανέρχονται σε 3.800.000 ευρώ ...

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας
Ν. Φωτόπουλος, δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επιβάλει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και την ίδια ώρα το Δημόσιο να χρωστά στη ΔΕΗ συνολικά 141 εκατ. ευρώ.

Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο ανάλογες κινήσεις να γίνουν και σε άλλα υπουργεία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο κ. Φωτόπουλος επανέλαβε ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν θα κόβει το ρεύμα σε κατοικίες φτωχών και ανέργων, ενώ σε περίπτωση - όπως στην Αθήνα - που τη διακοπή της ηλεκτροδότησης αναλαμβάνουν εργολάβοι, τότε οι υπάλληλοι της ΔΕΗ θα δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας για κάθε σπίτι φτωχού ή ανέργου.

Σχετικές Αναρτήσεις :



40 σχόλια:

  1. to kratos na mi dosei epidotisi sto somateio tis dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μιμηθούμε τους μαθητές μας αυτήν την φορά .
    Τι κάνουν οι μαθητές ; Οι μαθητές κάνουν καταλήψεις , ζητάνε 10 πράγματα , συνήθως παίρνουν το ένα ή όπως έγινε στις τελευταίες τίποτα και μετά διαλύουν την κατάληψη .
    Για τον απλό νου δεν έχουν κάνει τίποτα . ΛΑΘΟΣ κάνανε και παρακάνανε . Φώναξαν προς τους κυβερνώντες ότι δεν κοιμούνται και ότι δεν είναι κορόιδα και ότι ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ με την βία να υποχωρήσουν .
    Ας κάνουμε όλοι μας το ίδιο με το χαράτσι της ΔΕΗ . Η προθεσμία να πληρώσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ μαζί με το χαράτσι είναι 40 ημέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού δηλαδή 20 μέρες μετά την λήξη του .Μετά από αυτή την περίοδο η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να εκδώσει εντολή διακοπής ρεύματος . Ο υπάλληλος της ΔΕΗ που θα έρθει να μας κόψει το ρεύμα αν βρει την πόρτα κλειστή ΔΕΝ μπορεί να την παραβιάσει ούτε να μας αναγκάσει να την ανοίξουμε . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να καλέσει την αστυνομία διότι η αιτιολογία «δεν πλήρωσε το χαράτσι »ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα για να παρέμβει η αστυνομία .
    Τι μπορούμε να κάνουμε ;
    1. Μπορούμε να πληρώσουμε με ΑΤΜ ή με e-banking το ρεύμα μας χωρίς το χαράτσι για να είμαστε όσο αναφορά την κατανάλωση μας .
    2. Αν είμαστε πάρα πολλοί στο χωριό μας ή στην γειτονιά μας ή στην πόλη μας σε πόσους θα το κόψουν ; Θα τολμήσουν να το κόψουν ; Ακόμα και να αποφασίσουν να το κόψουν αυτό θα τους πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΧΗΣΗ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    3. Στην χειρότερη περίπτωση όταν μας το κόψουν για να μην είμαστε παράνομοι πειράζοντας ή ανοίγοντας το κουτί της ΔΕΗ , μπορούμε να πάμε την επόμενη μέρα και να κάνουμε επανασύνδεση πληρώνοντας το χαράτσι και 50 ευρώ για την σύνδεση .
    4. Τυπικά και με την γλώσσα των αριθμών έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό και έχουμε χάσει και 50 ευρώ περισσότερα . ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έχουμε κάνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Δεν αξίζει για 50 ευρώ να ΜΗΝ ΣΚΗΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ; Δεν αξίζει για 50 ευρώ να τους φωνάξουμε ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;
    Δεν θα μιλήσω για τους ΗΡΩΕΣ που θα ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ και θα επανασυνδέσουν το ρεύμα μόνοι τους . Εγώ δεν θα το κάνω αυτό οπότε δεν μπορώ να προτρέψω κάποιον να το κάνει .
    *Αρχές Δεκεμβρίου εκδικάζεται η προσφυγή του συλλόγου των δικηγόρων στο συμβούλιο επικρατείας όσο αναφορά την αντισυνταγματικότητα του μέτρου .ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .
    Πάρης Τσανούλας καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαγιά ακούστε τι σε συμβουλεύει ο δάσκαλος του εγγονου σου;
    1•Να πληρώσεις με ΑΤΜ ή e-banking το χαράτσι
    2•Να αφήσεις σκοπιά έξω από το σπίτι μην τυχόν έρθει
    Ο υπάλληλος και σου κόψει το ρεύμα
    3•Μετά,αφού στο κόψουν γιατί έτσι σου λέει ότι θα
    Γίνει ο καθηγητής,ΕΣΥ θα πας στη ΔΕΗ να
    ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ το χαράτσι μαζί με 50 ευρώ επιπλέον
    Συν καναδυο ώρες στην ουρά.
    4•Τυπικά,όπως λέει ο προφεσσορας,θα κανείς μια
    τρύπα στο νερό αλλα όμως στα ογδόντα σου θα
    Αισθανθεις επιτέλους χρήσιμη στην κοινωνία γιατί
    Έκανες αντίσταση.Όχι ρε γιαγιά,αυτό που Έκανες
    Το 1940,δεν ήταν αντίσταση αφού δεν το εγκρίνει
    Ο καθηγητής του εγγονου σου,ο οποίος όταν
    κάνουν κατάληψη τα παιδιά,γιατί οι τυροπιτες είναι
    Στογγυλες και όχι τετραγωνες είναι
    ευχαριστημένος που αντιστέκονται.
    Βέβαια γιαγιά σου το λέει,ότι αυτός είναι .... και δεν θα αντισταθεί και πολύ,συνδέοντας το ρεύμα,αλλα αυτο μην το λαμβανεις υπόψη σου.ΕΣΥ πρέπει να το πας μέχρι τέλους.

    Υ.Γ. ΓΙαγια μη σε ξανακουσω να μαλωνεις το παιδί ότι δε μαθαίνει γράμματα.ΕΣΥ έλεγες πάντα ότι μ´οποιον δάσκαλο καθισεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 11.40 σε ενοχλεί πολύ που κάποιος επώνυμα λέει την γνώμη του; Επίσης σε αυτή την γνώμη εσύ βάζεις τα δικά σου και την παραποιείς όπως την θες.
    Εσύ να πας να πληρώσεις. ΕΜΕΙΣ δεν θα πάμε και είμαστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο από την κουταμαρα και η άποψη που εκφράζει ο καθηγητής είναι ανόητη.ποιος ηλικιωμένος μπορει να πλήρωσει σε μηχανήματα και γιατί να το κάνει όταν,όπως του λέει ο επαναστάτης καθηγητής ,θα κάνει μια τρύπα στο νερό που θα του κοστίσει επιπλέον και πενήντα ευρώ και την ταλαιπωρία.ΕΧω απαίτηση από τους δασκάλους των παιδιών μου να είναι σοβαροί και όταν μιλούν να έχουν κάτι να πουν που να στέκει.η κρίση που περνάμε θέλει σοβαρούς και μετρημενους ανθρώπους να κατευθύνουν τον κόσμο.οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να το κάνουν,αλλα με σοβαρότητα και χωρίς να δουλεύουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που έχετε λεφτά ελάτε να πληρώσετε και τα χαράτσια για εμάς που δεν έχουμε.
    Ανοιχτοχέρηδες της καρπαζιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω θα πληρωσω την πρωτη δοση και μολις μαθω οτι εκοψαν το ρευμα του τσιπρα της παπαρηγα κλπ..τοτε και γω δεν θα πληρωσω ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να προτύνω πράγματα τα οποία εγώ δεν μπορών να κάνω . Ξέρω ανθρώπους που έχουν τα κοτσια να συνδέουν το ρεύμα μονοι τους τους βγάζω το καπέλο και ας μην είναι μορφωμένοι σαν και μένα . Εγω αυτο μπορώ να κάνω και αυτο προτύνω . Αν δεν είχα παιδί 2 μηνών θα ρίσκαρα περισσότερο αλλα δεν μπορώ να ρισκάρω την ζωή του παιδιού μου για να κάνω αντισταση . Η αναρχία και το χάος είναι αντίσταση αυτη την στιγμή και αυτό προσπαθώ να κάνω . Ναι θα χάσω 50 ευρω παραπάνω αλλα δεν θα χάσω την αυτοεκτίμηση μου όπως την έχεις χάσει εσύ .Έχω να τα δώσω αλλα δεν γουστάρω να τα δώσω γιατι είναι ΧΑΡΑΤΣΙ .Μην προβληματίζεσαι για τα παιδιά της γιαγιάς όσο έχουν εμενα καθηγητή θα μαθαίνουν να έχουν αξιες και να μην σκυβουν το κεφάλι στους κατακτητές όπως εσύ ραγιά .
    Παρης Τσανούλας ελεύθερος καθηγητής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oυδεις μωροτερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι.Μόλις το απεδειξες κε καθηγητα,που συνεχίσεις να επιμένεις ότι δεν μπορείς να κανείς αντίσταση γιατί σκέφτεσαι το παιδάκι σου (να ναι καλά),αλλα παροτρυνεις άλλους που έχουν παιδάκια να κάνουν αυτο που ΕΣΥ φοβάσαι.Επίσης κανένας μορφωμένος δεν το λέει για το εαυτό τουπως είναι μορφωμένος,αλλα αφήνει τους άλλους να το πουν και τότε έχει αξία.Η αναρχία και το χάος ποτέ δεν ητα ν αντίσταση κύριε κι αυτο ως εκπαιδευτικός οφείλεις να το γνωρίζεις.Η αναρχία και το χάος εξυπηρετεί πάντα τον ισχυρό που τσακιζει το αλλαλαζων πλήθος.ΑΝ θέλεις να προσφέρεις κάτι κι ΕΣΥ και οι συνάδελφοι σου,βοηθειστε να συγκροτηθούν ομάδες πολιτών,εθελοντών,που αγαπούν τον τόπο και τον συνάνθρωπο και προσφέρετε αξίες.Με χαρακτήρα ταπεινό που υποχρεουσε ως δάσκαλος να έχεις και όχι με τον εγωισμό και την έπαρση που δείχνεις λέγοντας ότι ΕΣΥ έχεις να είσαι βέβαιος ότι θα βοηθήσεις πολυ.Όσο για τα συμπεράσματα που βγάζεις για μένα,σε δικαιολογώ γιατί κάτι πρέπει να πεις,,αλλα δεν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν ,εκτός απο σένα που σκουζεις σαν γάτος στα κεραμίδια ,και κάποιοι άλλοι που κάνουν αυτο που η συνείδηση τους τους λέει και δεν προσπαθούν να κερδίσουν εντυπώσεις κοροιδευοντας τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν σε βιάζουν υπάρχουν τρείς περιπτώσεις .
    1 . Κάθεσαι και το ευχαριστιέσαι
    2. Δεν γλιτώνεις το μοιραίο αλλα αντιστέκεσαι και γεμίζεις γρατσουνιές τον βιαστή .
    3. Αρπαζεις ένα ξυλο και το καρφωνεις στην καροτίδα του βιαστή .
    Εσύ είσαι η πρώτη περίπτωση
    εγω η δεύτερη και υπάρχουν και μερικοί μάγκες που είναι η τρίτη .Ασε να με κατηγορήσουν αυτοι που είναι στην τρίτη κατηγορία . Εσύ κάτσε και απόλαυσε το πήδημα που έρχεται .....

    Ο γνωστος προφέσορας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν καταλαβαίνεις ελληνικά ? Εγω προτείνω στους άλλους να κάνουν αυτο που θα κάνω εγω . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για πές μας . Αυτες οι ομάδες πολιτών που θα συγκροτήσεις εσύ τι θα μας προτεινουν για τα χαράτσια και τις ειδικές εισφορές ?
    Καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η άποψη μου ειναι συγκεκριμένη . Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο .
    1. Δεν το πληρώνουμε
    2. Εμποδίζουμε την προσβαση στο ρολοι .
    3. Οταν ΚΑΙ ΕΑΝ ,διότι υπάρχει μεγάλο ΕΑΝ ,έρθουν να κοψουν το ρεύμα τοτε ή θα υποχωρήσω και θα πάω να το πληρώσω ή θα το κόψουν και θα το ξανασυνδέσω . Πάντως να πάω και να τους δώσω τα λεφτά στο χέρι αποκλείεται .
    Θελω να δω την αντίδραση τους εάν πρέπει να βγάλουν εντολή διακοπής για 100 σπίτια . Θέλω να δώ μεχρι που φτάνει το θράσος τους .Ο καθένας μπορεί να κάνει αντισταση στα ορια που μπορεί . Ναι αν δεν είχα παιδιά θα έκανα περισσότερα .ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
    Πάρης Τσανούλας καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένας άνθρωπος έγραψε επώνυμα και πέσατε να τον φάτε; Φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι άνθρωποι στην δημοκρατία και όταν έχουν άποψη μιλάνε επώνυμα . Στην χούντα μιλάνε ανώνυμα γιατι φοβούνται . Μήπως έχουμε χούντα τελικά ? Ελάτε ολοι την παρασκευή στις 7 στο συνεδριακό κέντρο να μιλησετε ελεύθερα για το τι πρέπει να κάνουμε . Δεν είναι μονο το χαράτσι . Θα έρθουν και άλλα απάνθρωπα και αντιδημοκρατικά μέτρα .Δεν είμαστε τρομοκρατική ομάδα ή κάτι παρόμοιο . Δημότες της Αλιάρτου είμαστε και προβληματιζόμαστε για αυτο θα μαζέψουμε τον κοσμο . Ολοι θα μιλήσουν όλοι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο οπως στην εκκλησια του Δήμου στην αρχαια Αθήνα , τοτε που είχαμε κανονική δημοκρατία .
    Πάρης Τσανούλας καθηγητής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι άνθρωποι στην δημοκρατία και όταν έχουν άποψη μιλάνε επώνυμα . Στην χούντα μιλάνε ανώνυμα γιατι φοβούνται . Μήπως έχουμε χούντα τελικά ? Ελάτε ολοι την παρασκευή στις 7 στο συνεδριακό κέντρο να μιλησετε ελεύθερα για το τι πρέπει να κάνουμε . Δεν είναι μονο το χαράτσι . Θα έρθουν και άλλα απάνθρωπα και αντιδημοκρατικά μέτρα .Δεν είμαστε τρομοκρατική ομάδα ή κάτι παρόμοιο . Δημότες της Αλιάρτου είμαστε και προβληματιζόμαστε για αυτο θα μαζέψουμε τον κοσμο . Ολοι θα μιλήσουν όλοι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο οπως στην εκκλησια του Δήμου στην αρχαια Αθήνα , τοτε που είχαμε κανονική δημοκρατία .
    Πάρης Τσανούλας καθηγητής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μακάρι να είναι πολύς ο κόσμος την Παρασκευή...καιρός να μαζευόμαστε σιγά-σιγά, δειλά-δειλά. Να παραμερίσουμε τους προσωπικούς εγωϊσμούς και να δράσουμε σαν σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΩ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ..Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΑΛΑ ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΟΧΟΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΠΕΦΤΕΙ" ΣΤΟΝ ΠΑΡΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ!!!ΦΥΣΙΚΑ ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΟΣΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΥΘΡΟΞΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειλικρινα ειναι ντροπη μας να την πεσουμε τοσο αγρια σε εναν που τολμησε να εκφρασει επωνυμα την αποψη του.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
    οσο δε αφορα το ποιον του κυριου τσανουλα ως καθηγητου σας πληροφορω οτι ειναι εκπαιδευτικος που δινει την ψυχη του για τα παιδια.
    σας μιλω σαν πατερας μαθητριας του Β1 γυμνασιου αλιαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας κάνουμε ένα σενάριο :
    1. Πληρώνεις το ρεύμα την ΕΡΤ και τον δήμο αλλά ΟΧΙ το χαράτσι μέσω ΑΤΜ .
    2. 20 ημέρες μετά την λήξη της προθεσμίας σου έρχεται εντολή διακοπής ρευματοδοσίας .
    3. Κλειδώνεις την εξωπορτα να μην μπορούν να πλησιάσουν το ρολόι .
    4. Έρχονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να σου το κόψουν και τους εμποδίζεις ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ . Εργαζόμενοι είναι που αναγκάζονται να έρθουν και (που σε τελική ανάλυση δικαιολογία ψάχνουν για να πουν ότι εμποδίστηκαν να κάνουν τις διακοπές ). Δεν το θέλουν , φοβουνται για την δουλειά τους για αυτό έρχονται .
    5. Έρχονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με την αστυνομία ή με τον εισαγγελέα μπαίνουν και στο κόβουν .
    6. Την επόμενη μέρα πας στην ΔΟΥ , πληρώνεις το χαράτσι και με την απόδειξη πας στην ΔΕΗ και το επανασυνδέεις . ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ . Θα πληρώσεις 25 ευρώ πρόστιμο ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΡΕΥΜΑ . Για οφειλή ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ δεν πληρώνεις τίποτα . Μπορείτε να πάρετε το 10500 , επιλογή 3 , για να σας φύγουν οι αμφιβολίες .
    Δεν αξίζει για μια μέρα να μείνεις χωρίς ρεύμα και να λές στα παιδιά σου ότι έκανες αντίσταση στην χούντα ? Σκέψου κάποιους απλούς ανθρώπους τους πάτησε ένα ολόκληρο Τανκ ...... κάποτε σε ανάλογη περίπτωση .
    Πάρης Τσανούλας καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δε νομίζω ότι του την έπεσαν επειδή έγραψε επώνυμα,μπράβο του γι αυτο,και ανώνυμα αν έγραφε την ίδια κριτική θα του ασκούσε απ ότι κατάλαβα γιατί η διαφωνία ήταν στο περιεχόμενο.προσωπικά την ίδια κριτική θα ασκούσαν στον καθηγητή γιατί δεν μπορείς να παραπλανεις τον κόσμο έστω κι αν το κανείς άθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oταν δάσκαλος επώνυμα προτείνει αναρχία και χάος τότε μην απορούμε που βρισκόμαστε σ´αυτο το χάλι.Ταυτόσημη ενοια του δασκαλου είναι η τάξη (διδάσκει στην τάξη κτλ) ,αν δημόσια προτείνει χάος τότε είναι μάλλον σε λάθος επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν έχεις τα κότσια μιλα επώνυμα για μένα .Οι δοσίλογοι στην κατοχή φοραγαν κουκούλες . Όποιος έχει αφμιβολίες για αυτά που λέω μπορεί να πάρει το 10500 τηλέφωνο της ΔΕΗ .
    Παρης Τσανούλας καθηγητής και όχι κουκουλοφόρος οπως εσύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ???ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ???
    1.ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ???
    2.ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ???
    3.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???
    ΛΟΙΠΟΝ,ΦΙΛΕ ΠΑΡΗ, ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ..ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ...
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ,ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ!!!
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τσε γκεπαρη ή κανείς τον κουτό ή είσαι.δεν σε κατηγόρησαν για την επωνυμία ,μπράβο,ούτε για την άποψη να μην πληρώσεις ,ξαναμπραβο σου,την ίδια έχω και εγώ.ο τρόπος που επιχειρηματολογεις είναι ανόητος.επικαλεισαι τις μαθητικές καταλήψεις όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι παρωδία.ζητάς απο τους ηλικιωμένους να κάνουν χρήση νέων τεχνολογιών που δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν.Προτείνεις να μην επιτρέψουμε στη ΔΕΗ να πλησιάσει το ρολόι όταν ξέρεις ότι αυτο δεν γίνεται.λες ότι η αντίσταση είναι χάος και αναρχία και το λες ως καθηγητής που χρέος σου είναι να διδασκεις την τάξη.Καλείς τον κόσμο στη χαώδη αντίσταση ,η οποία δημιουργεί εντυπώσεις μεν,αλλα όταν θα ερθουν οι λογαριασμοί στα γεροντακια δεν θα είσαι εκεί,αλλα ο κάθε ένας θα είναι μόνος του.η καλλιτερη προοπτική που μας δίνεις είναι να δημιουργήσουμ σαματά μέχρι να πάμε στη ΔΕΗ να πληρώσουμε το χαράτσι και 50 ευρώ πρόστιμο.βγάζεις τον εαυτό σου απέξω γιατί έχεις μικρό παιδι και ενώ μας καλειςσε αντίσταση μέχρι τέλους,ΕΣΥ θα μας την κανείς γιατί σκέφτεσαι το παιδι και θα μας αφήσεις μόνους.Με θράσος λες ότι δεν έχεις εντέλει πρόβλημα και θα πληρώσεις και το πρόστιμο και δεν εξηγεις γιατί να σε ακολουθήσει αυτός που πραγματικά δεν έχει .τέλος η έπαρση ότι ΕΣΥ είσαι μορφωμένος δεν τιμά,άστο να το πουν οι άλλοι και μην ανησυχείς ο κοσμος ξερει και αποδίδει ότι πρέπει στον καθένα.Οπως κατάλαβες λοιπόν ,ο μοναδικός λόγος που σου άσκησαν κριτική δεν είναι η επωνυμία,που προσωπικά δεν με αφορά,αλλα ότι υπό το κράτος πανικού και δημιουργίας εντυπώσεων θα παραπλανηθουν απελπισμένοι άνθρωποι,οι οποίοι θα εμπιστευθούν το κύρος του καθηγητή και θα την πατήσουν παρανομωντας και τότε δεν θα είσαι εκεί να τους στηριξεις ή να πληρώσεις για αυτούς.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕ ΠΑΡΗ??? ΑΠΟ ΤΟ"ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ",ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΩΝ..
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 60!!
    ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΜΕΣΗΛΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ..
    ΟΙ ΞΥΠΝΙΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕ ΠΑΡΗ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΦΥΗΣ..
    ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ "ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΜΙΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ" ΑΠΟ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕ ΠΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάντως εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ το ΠΑΡΑΝΟΜΟ χαράτσι. Και όποιος έχει πρόβλημα ας πάει να το πληρώσει αυτός για μένα.
    Εμένα δεν μου περισσεύουν γιατί δεν είμαι κομματόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απο το ΣΥΝΧΗΣΗ και όχι ΣΎΓΧΥΣΗ και το ΣΚΗΨΟΥΜΕ και όχι ΣΚΥΨΟΥΜΕ (19 νοε 10.16 πμ) πρέπει να είσαι κάτω απο 10 και όχι καθηγητής (έτσι τα γράφει ο εγγονός μου Τετάρτη δημοτικού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε τι είναι αυτα που λές ? Απο το μυαλό σου τα βγάζεις ? Ποιον παρασύρω ? Ποια ουρά μου βγάζω απέξω ? Εχω περιγράψει 10000 φορές αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που θα κάνω εγώ .Τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .Οποιος γουστάρει κάνει το ίδιο οποιος δεν γουστάρει δεν το κάνει .Ναι ειμαι ανορθόγραφος αλλα δεν είμαι φασιστόμουτρο σαν και σένα .
    Πάρης Τσανούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΧΗΣΗ κε καθηγητα;δεν είναι καλός σύμβουλος,μάλλον κατάλαβες ότι Έκανες λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λές ότι συμφωνείς να μήν πληρώσουμε το χαράτσι . Ωραία λοιπον πές μας εσυ θα το πληρώσεις ? Αν δεν το πληρώσεις τί θα κάνεις όταν θα έρθουν να σου κοψουν το ρεύμα ? Αν λές ότι συμφωνείς να μην πληρώσουμε το χαράτσι αλλα πάς και το πληρώνεις τότε σκατά συμφωνείς .Αν λές ότι συμφωνείς αλλα το πληρώνεις τότε είσαι ένας καραγκιόζης .Εσυ παρασύρεις τους ανθρώπους όχι εγώ .
    Πάρης Τσανούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε πές μας τι θα κάνεις με το χαράτσι και άσε τις υπεκφυγές και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε . Αφου συμφωνείς να μην το πληρώνουμε τι θα κάνεις εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έγραψες "Τσε γκεπαρη ή κανείς τον κουτό ή είσαι.δεν σε κατηγόρησαν για την επωνυμία ,μπράβο,ούτε για την άποψη να μην πληρώσεις ,ξαναμπραβο σου,την ίδια έχω και εγώ.ο τρόπος που επιχειρηματολογεις είναι ανόητος" .Λοιπον ο Τσε γκεπαρη σε ρωτάει . Αν δεν το πληρώσεις τι θα κάνεις όταν θα έρθουν να στο κόψουν ? Δωσε τα επιχειρηματά σου εφοσον τα δικά μου είναι ηλιθια .
    Πάρης Τσανούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΗΣ ΤΣΑΝΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ,ΕΤΩΝ 37, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ.. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ 4η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ 1984...
    Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...(ΑΝ ΘΕΛΕΙ,ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΚΑ),ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ 'ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΜ ο ανώνυμος ορθογράφος κουκουλοφόρος συμφωνεί με μάς που δεν πληρώνουμε το χαράτσι αλλα αυτος θα το πληρώσει . Δηλαδη κάντε την επανάσταση χωρις εμένα . Εγω απλά θα γευτω τους καρπους των κόπων σας .
    *Ο Πάρης Τσανούλας έχει καρύδια (και οχι καρειδεια ) και υπογράφει σαν Πάρης Τσανούλας δεν είναι φασιστόμουτρο κουκουλοφόρος .
    Πάρης Τσανούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το τι θα κάνω θα το αποφασίσω εγώ και θα είμαι και υπεύθυνος για τις πράξεις μου.δεν θα παραπλάνησω απελπισμενους ανθρώπους τους οποίους θα εγκαταληψω μετα γιατί το παιδι μου είναι δυο μηνών,έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έκανα επανάσταση γρατσουνωντας τον βιαστη μου την ώρα που με πηδουσε όπως εγραψες κε καθηγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΩ????ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ,ΕΓΙΝΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ...
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..(ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΓΚΑ ,Η ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΧΕΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΤΩΡΑ!!)
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
    Υ.Γ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ,ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε παλιο φασιστόμουτρο αν δεν είχα μικρά παιδιά θα έκανα άλλα πιο χοντρά πράγματα .Θα τους άφηνα να κοψουν το ρεύμα και θα έβαζα τον ΑΜ να το διαδώσει σε όλα τα κανάλια της Βοιωτίας και θα τους ξεφτύλιζα .Θα έμενα χωρίς ρεύμα κανα μηνα και θα έβαζα και ένα πανό στο μπαλκόνι . Τωρα θα κάνω αυτο που γράφω παραπάνω .Οσο για σένα ξέρω τι θα κάνεις . Θα κάνεις την πουτάνα αλλα στο τέλος θα τους πληρώσεις αντι να σε πληρώσουν .
    Παρης Τσανούλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. βλεπω οτι εχετε καποιο προβλημα με τους καθηγητες στην αλιαρτο η κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν