Αλίαρτος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για το περιβαλλοντικό έγκλημα στα όρια του δήμου μας

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Αλιάρτου, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, του παραπάνω Υπουργείου, πραγματοποίησαν τις πρωινές ώρες της 24ης Νοεμβρίου 2011 ειδικούς ελέγχους στα όρια του Δήμου Αλιάρτου του Νομού Βοιωτίας... 


Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε μονάδα επεξεργασίας βαμβακόσπορου και διαπιστώθηκε ότι επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα, που παράγονταν από τη μονάδα αυτή διοχετεύονταν με αντλητικό σύστημα, σε γειτονικό αγροτεμάχιο και με ειδικά διασκευασμένο φορτηγό αυτοκίνητο μεταφέρονταν σε άλλες περιοχές, όπου και απορρίπτονταν. 

Από την επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, για παράβαση του Ν. περί προστασίας του περιβάλλοντος, τα οποία με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτο για τις αναφερόμενες παράνομες πράξεις.


Σχετικές Αναρτήσεις :



18 σχόλια:

  1. Akoysa oti o dinarxos tous odigise ekei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλουμε και ονόματα. γιατί δεν ανακοινώνονται οι ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιός παράγει τέτοια προιόντα; από ποιά μονάδα βγαίνουν τέτοια απόβλητα; και θα βρεθούν οι απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!
    Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ...ΝΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aποψε στην συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης ρωτήθηκε ο δήμαρχος για το θέμα και αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που έγιναν απο την δημοτική αρχη,για τις πληροφορίες που είχε και μετέφερε στους επιθεωρητές περιβαλοντος καθώς και στην χθεσινή επ αυτοφώρω συληψη,χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα,σεβόμενος όπως είπε το τεκμήριο της αθωότητας.είπε σε πολυ αυστηρό ύφος ότι στα θέματα αυτά δεν υπάρχει καμία ανοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1404&language=el-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο δημαρχος, κλείνει το στομα του, για να πει ότι άλλοι οδηγησαν στην ανακαλυψη της αληθειας και οτι ο Δημος, εκανε για πολυ καιρο τον αδιαφορο.
    Χρειάζεται λεβεντια για να κάνεις πολιτικη και οχι μικροπολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα εσύ ανωνυμε 11,54 εισαι αλλου.
    αλλου ντα λου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο στον δημαρχο και σε ολους αυτους που αγονιζονται για να μην γεμίσει καρκινο ο Αλιαρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεβέντη 11.54 απλώς είσαι ανόητος.Γνωρίζω απο πολυ κοντά Τον αγώνα που έκανε ο δήμαρχος για να έχουμε αυτο το αποτέλεσμα.την συγκάλυψη ψαξτη αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή είναι νίκη όλων όσων θελουμε καθαρό το περιβάλλον και την πόλη μας.οι ένοχοι να πληρώσουν.κανένας οίκτος.Μπράβο στη δημοτικη αρχη μας δικαιώνει που την εμπιστευθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι είναι πραγματικά μικρόψυχοι ώστς να είναι σε θέση να καταλάβουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά προσφέρουν στο σύνολο χωρίς να περιμένουν κάποιο αντίκρισμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οτι και να λεμε η δημοτικη αρχη εδωσε μαθηματα ηθους και σεβασμου προς τον πολιτη.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα χω πάρει στο κρανίο29 Νοεμβρίου 2011 στις 10:11 μ.μ.

    Μάγκες αυτοί που μας γεμίζουν καρκίνο είναι εγκληματίες.Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση και να βοηθήσουμε τις αρχές. οι ιστορίες αυτες δεν βγαίνουν πέρα απο έναν.όσοι ξέρουμε ας μιλήσουμε,έστω και ανώνυμα,να δώσουμε πληροφορίες για να οδηγήσουμε τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη.Πρέπει να έχουμε το νου μας σε φορτηγά και βυτιοφόρα που περιφέρονται στην περιοχή μας.Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ Λοκα εδωσε λυση????????????
    ο κουμπαρος το λοκα εχει καμια συμμετοχη στην περιβαλοντολογικη καταστροφη>
    για το αλεκο λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν