ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ Β.ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ!!!

Τά άκουσε για τα καλά η κυρία Βασιλική Τσόνογλου από τη συνάδελφό της κ. Δημήτρη Παπουτσή κι αυτό γιατί εμφάνισε επιστολή διαμαρτυρίας για τα ταξί ως δικής της έμπνευσης ενώ την είχε συντάξει ο δεύτερος. Οταν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής διαπίστωσε ότι το δικό του κείμενο, το οποίο είχε στείλει σε διάφορους "συντρόφους", προκειμένου να το υπογράψουν είχε αναρτηθεί σε τοπικό blog τής Θήβας με τίτλο " Β.Τσόνογλου,αντισυνταγματική η μετάβαση των ΤΑΞΙ" , έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό...



Το δεύτερο και ισχυρότερο ήρθε μια μέρα μετά,την περασμένη Πέμπτη δηλαδή, όταν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί η επιστολή στον κ. Γιάννη Ραγκούση και τον πρωθυπουργό και ο κύριος Παπουτσής είδε να πιστώνεται η επιστολή στην κυρία Τσόνογλου από καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας. Η ιστορία μπορεί να ακούγεται αστεία, δεν τη βλέπουν όμως έτσι οι βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ, καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της λογοκλοπής

πηγή: "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"


Δείτε παρακάτω την επιστολή της Β. Τσόνογλου που έστειλε ηλεκτρονικά στα ιστολόγια της Βοιωτίας, καθώς και την αρχική επιστολή των βουλευτών. Το Βήμα Αλιάρτου δεν δημοσίευσε την επιστολή, κρατώντας τη στάση, που από την αρχή του 2011 είχε προαναγγείλει. Καμία "διαφήμιση" στους βουλευτές Βοιωτίας

κλικ στις εικόνες





Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. eseis perimenate na kanei tipota kalo h vasoula?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που υπέγραψε το κείμενο η κ Τσόνογλου έχει το δικαίωμα να το αναρτήσει στην ιστοσελίδα της. Δεν το εμφανίζει ως δικό της αλλά ως κοινή δήλωση βουλευτών του Κινήματος. Δεν εξαφάνισε επομένως τις υπογραφές των άλλων. Για ποια λογοκλοπή μιλάμε;
    Μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιο της πως ακριβώς δημοσιεύτηκε.
    http://www.tsonoglou.gr/events/events.html
    Αλλοι και άλλες είναι αυτοί/ αυτές που κάνουν λογοκλοπές. Παραδείγματα έχουμε πολλά.
    Τέλος παραθέτω την απάντηση από το ιστολόγιο στοχασμος-πολιτικη σχετικά με το ίδιο θέμα.


    Σχόλιο: Με την παραπάνω επιστολή διάψευσης, η βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Βοιωτίας, κ.Βασιλική Τσόνογλου-Βιλλιώτη, διαψεύδει δημοσίευμα και αφήνει έκθετο συνάδελφό της!!!
    Η πρώτη αναφορά της εφημερίδας με τίτλο:
    Επιστολή διαμαρτυρίας
    «Πράσινοι» βουλευτές κατά Ραγκούση για τα ταξί
    "... Η πρωτοβουλία ανήκει στον βουλευτή Καβάλας κ. Δημήτρη Παπουτσή ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr δηλωνει ότι «οι ενστάσεις και η επιστολή προέκυψε ως αποτέλεσμα του διαλόγου με τους εκπροσώπους του κλάδου στον νομό μου, με τους συναδέλφους βουλευτές και μετά από ενημέρωση για την το περιεχόμενο και την ουσία των κρίσιμων συνεδριάσεων του ΚΤΕ Μεταφορών».
    σσ: Συνεπώς ο "λόγος" στον κ. Παπουτσή, που θα αποδείξει αν είναι μια ακόμη κότα ή έχει πολιτικό λόγο και όσα λέει σε δημοσιογράφους και βουλευτές ισχύουν! ..."
    και στην συνέχεια...
    "...Σύμφωνα με πληροφορίες την επιστολή υπογράφουν 10 με 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και η κυρία Βασιλική Τσόνογλου και αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ώρες..."
    Τα παραπάνω η εφημερίδα δημοσίευσε στις
    29/09/2011 13:49

    Στην ιστοσελίδα όμως της κ. Τσόνογλου έχει ημερομηνία 28/09/2011

    «Αντισυνταγματική η διάταξη για την μεταβίβαση των αδειών ταξί στο Κράτος»

    28 Σεπ. 2011
    Αυτά ως προς τις ημερομηνίες. Διότι, εάν ισχύουν τα παραπάνω, η κυρία Τσόνογλου προηγήθηκε και του δημοσιεύματος και της κατάθεσης της επιστολής.
    Εμείς οφείλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη για τον τίτλο:
    "Τέτοιος εκφυλισμός και μάλιστα εκ Θηβών, μόνον στην κοινοβουλευτική ομάδα του GΑΠ μπορούσε να συμβεί!"

    Μετά την παραπάνω επιστολή διαμαρτυρίας - διευκρίνησης επιπρόσθετα οφείλουμε και να την συγχαρούμε για την άμεση αντίδρασή της, ως βουλευτή.
    Είναι μία αντίδραση δημοκρατική και εκτός του ότι επιβραβεύει, καταξιώνει και το προσωπικό της ρόλο και παρουσία στο κοινοβούλιο και στους πολίτες.
    ΔΕΝ έχουμε με κανέναν βουλευτή προσωπικά τίποτα, αλλά με τις πολιτικές των κομμάτων τους, και των ιδίων (οι οποίοι-ες ακολουθούν και μας έχουν φθάσει στην έσχατη εξαθλίωση ως πολίτες), όταν ψηφίζουν με "κομματική πειθαρχία" ΜΗ σεβόμενοι την εντολή των ψηφοφόρων τους, αυτό όμως είναι κάτι άλλο, αλλά οι προσωπικές αναφορές μας θέλουν προσοχή, διασταύρωση και επαλήθευση.

    Μετά τα παραπάνω, οι συντάκτες του δημοσιεύματος της εφημερίδας είναι έκθετοι, όπως διπλά έκθετος και ο φερόμενος ως πληροφοριοδότης, βουλευτής Καβάλας, κ. Δημήτριος Παπουτσής, που θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, για το "πνευματικό του έργο" ("φευ"... ένα απλό δελτίο τύπου ή ερώτηση στη βουλή!!!) ή να διασκευάσει ή να διαψεύσει τα όσα διέρρευσε στο τύπο και στο πολιτικό του περίγυρό, εάν έχει αυτόνομο πολιτικό λόγο και όσα λέει σε δημοσιογράφους και βουλευτές ισχύουν!

    Μετά τα παραπάνω και πριν ομιλήσει ο Καβαλιώτης βουλευτής - Η κ. Τσόνογλου πέτυχε μία ακόμη επικοινωνιακή επιτυχία, έδειξε ότι ξέρει να πολιτεύεται και να κατατροπώνει "πολιτικούς λαγούς" και "δημοσιογραφικά πετραχήλια"

    Νάσος Ζαγγογιάννης
    για τον ΣΤΟΧΑΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είτε έχει δίκιο για το συγκεκριμένο θέμα είτε δεν έχει δεν με ενδιαφέρει. Η πολιτική που ασκεί με το ΠΑΣΟΚ της με αφορά. Και για αυτη την πολιτική την θεωρώ απαράδεκτη και ανεπιθύμητη στην πόλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο την μια στηριζει την κυβερνηση, κανει και πολιτικη.η πιττα ολοκληρη και .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν