Εξιχνιάσθηκε από την Α.Δ. Βοιωτίας η ανθρωποκτονία στο Παύλο

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η υπόθεση της ληστείας στο Πύργο τον περασμένο Απρίλιο που είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, κατά την διάρκεια της οποίας οι δράστες σκότωσαν έναν 75χρονο. Οι δράστες είναι τρείς αλλοδαποί αλβανικής υπηκοότητας οι οποίοι εμπλέκονται και σε σειρά ληστειών και κλοπών (8 στην Αλίαρτο). Παράλληλα εξιχνιάστηκαν δεκάδες ακόμα ληστείες καθώς επίσης άλλες τέσσερις ληστείες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θηβών...
 
Για «κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα» που οδήγησε σε αυτά τα αποτελέσματα μίλησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Κωνσταντίνος Τουρκοχωρίτης ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοικητές και τους αστυνομικούς για την προσπάθεια που καταβάλουν. 
 
Όπως έκανε γνωστό ο διοικητής της Ασφάλειας Λιβαδειάς Μιχάλης Τσάτσης οι τρείς δράστες του περιστατικού στον Πύργο οι οποίοι έχουν και άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό συνεργών το χρονικό διάστημα από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Απριλίου έχουν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές σε κατοικίες στην περιοχή της Μεσσηνίας, σε μία εκ των οποίων αφαίρεσαν και το ι.χ.ε. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Στις 9 Απριλίου το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε από τους δράστες, μετά από καταδίωξη αστυνομικών στην Αλίαρτο Βοιωτίας, φορτωμένο με κλοπιμαία από τις κλοπές που είχαν διαπράξει στη Μεσσηνία. Το όχημα και μέρος των κλοπιμαίων, αφού αναγνωρίσθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
 
Επίσης είχαν διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία επίσης στην περιοχή της Μεσσηνίας, επτά κλοπές σε κατοικίες στην Αλίαρτο, μια κλοπή στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αλίαρτο, πέντε κλοπές σε κατοικίες στην Λιβαδειά πέντε κλοπές στον Αγ. Γεώργιο, τέσσερις κλοπές στην Κορώνεια, στο Σωληνάρι και στην Αγ. Παρασκευή Βοιωτίας ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
 
Ακόμα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς εξιχνιάσθηκαν άλλες δέκα υποθέσεις ληστειών καθώς και τρεις περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στις περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής και από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εξιχνιάσθηκαν άλλες τέσσερις υποθέσεις ληστειών στην περιοχή της Θήβας.


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Εξιχνιάσθηκε από την Α.Δ. Βοιωτίας η ανθρωποκτονία στο Παύλο

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν