Να ποια είναι και η Νέα Δημοκρατία!

| Ετικέτες | Posted On Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η Όλγα Κεφαλογιάννη -κόρη του πρώην υπουργού-μεγαλοδελφίνου της ΝΔ και της Ελένης Βαρδινογιάννη και συγγενής νυν βουλευτή της ΝΔ- κατέθεσε σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2011 επίκαιρη ερώτηση (με αριθμό 1322/26-9-2011) στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (λέμε τώρα...) "σχετικά με την ανάγκη θέσπισης κανόνων για τις δημόσιες συναθροίσεις".
 
Κι ο Υφυπουργός Μανώλης Όθωνας ευθαρσώς απάντησε ότι "Οι ιδιαίτερες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες πιστεύω και ελπίζω, ότι έχουν ωριμάσει το πολιτικό σύστημα, ώστε να αναζητήσει ευρύτερες συνεννοήσεις και συναινέσεις σ' αυτήν την κατεύθυνση"...

Το πιάσαμε το υπονοούμενο;

Ετοιμάζεται η ΝΔούλα για Κυβέρνηση και παίρνει τα μέτρα της από τώρα, λειτουργώντας σε πλήρη σύμπνοια με το ΠΑΣΟΚ.
 
Επειδή ακριβώς η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά προτίθεται να συνεχίσει την υποδούλωση της χώρας στους "Δανειστές", παίρνει τα μέτρα της, αφού ξέρει ότι η πλατεία Συντάγματος θα είναι ακόμη πιο γεμάτη από κόσμο σε σχέση με σήμερα.

Παρά τους ψεύτικους λεονταρισμούς του Αντωνάκη, πρώην συγκατοίκου του Γιωργάκη, περί αναδιαπραγμάτευσης και άλλα τέτοια μπαρμπούτσαλα, έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές σ' αυτό το blog ότι η Νέα Δημοκρατία συναινεί 100% στη νεοφιλελεύθερη πολιτική υποδούλωσης που επιβάλλει η Ευρωπαική Ένωση, το ΔΝΤ κι οι Τραπεζίτες, πολιτική την οποία υπηρετεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, και έχει προααποφασίσει να τηρήσει μέχρι κεραίας και η Νέα Δημοκρατία του Αντωνάκη.


Δεν είναι καινούρια όλα αυτά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ακόμη που σκοπεύουν να δώσουν (άλλη) μία ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει τη χώρα.

Και το σκοπεύουν διότι εν πολλοίς είναι παραπλανημένοι από τον λαικίστικο λόγο της τσάμπα μαγκιάς του Αντωνάκη που λέει ότι "θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι της Τρόικα" και άλλες τέτοιες γραφικότητες εκ του ασφαλούς.

Αγαπητοί φίλοι, εσείς που η ζωή σας καταδυναστεύεται βίαια από την μισάνθρωπη πολιτική των Μνημονίων της Υποδούλωσης, δεν υπάρχει ΝΔ, δεν υπάρχει Σαμαράς που θα σας σώσει.

Ο Νεοφιλελεύθερος δεν ανατρέπει τα σχέδια του απόλυτου Νεοφιλελευθερισμού, όπως είναι αυτά της Ευρωπαικής Ένωσης και της Τρόικα, των οποίων τα αποτελέσματα βιώνουμε σήμερα.
 
Αν θέλετε και πιστεύετε ότι είναι βιώσιμη η ζωή εκτός Υποτέλειας στο ΦΑΣΙΣΜΟ της Ευρωπαικής Ένωσης, του ΔΝΤ και των Τραπεζιτών, τότε αγωνιστείτε από το αντικαπιταλιστικό μετερίζι.
 
Αν πάλι μπροστά στη Λαίλαπα του Νεοφιλελευθερισμού, επιλέγετε τον πλέον Νεοφιλελεύθερο πολιτικό χώρο για να σας βγάλει από την Κρίση, τότε κοροιδεύετε απλώς τον εαυτό σας.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Να ποια είναι και η Νέα Δημοκρατία!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν