''Ανεπιθύμητοι'' στη Θήβα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι πολίτες της Θήβας 
γέμισαν την πόλη με αφίσες 

Σχετικές Αναρτήσεις :



29 σχόλια:

  1. Όπως λέει και η αφίσα στη πλατεία Συντάγματος: Ψηφίσατε το μνημόνιο;
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!
    Και οι τρείς στο Γουδί για έσχατη προδοσία! Αφού πρώτα τους διαπομπεύσουμε ανάποδα σε γάιδαρο στους δρόμους της Θήβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα πάρουνε τον πούλο όσοι ψήφισαν μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και παρέδωσαν την εξουσία στους τραπεζίτες. Πολιτικοί αλήτες, απατεώνες, προδότες, θα φάτε καλά δεν ξέρετε τι σας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι μόνο θα καταλάβουν τι γαιδούρια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι μόνο θα καταλάβουν τι γαιδούρια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έτσι μόνο θα καταλάβουν τι γαιδούρια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... Και ποιός είσαι εσύ που μιλάς για Γουδί και εσχάτη προδοσία?? Τι ξέρεις εσύ για αυτά??
    Τα μάθατε όλα εν μέσω μιας νυκτίς!

    Πρώτα θα διαπομπεύσουμε εσένα που πήγες και έριχνες <> και μετά αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σφαλιαρες θελουν αυτα τα καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Γουδί κατέλειξαν οι υπεύθυνοι για τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.
    Οι ΑΝΕΠΊΘΥΜΗΤΟΙ θα κριθούν από την Ιστορία υπεύθυνοι για τον ξεριζωμό του Ελληνισμού στην κοιτίδα του.
    Γι αυτούς δεν φτάνει Γουδί. Αυτοί χρειάζονται Αουσβιτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ....ΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ Δ.Υ ΤΩΝ 3,60 ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι καλός σύμβουλος η οργή όταν δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι.

    Μπορεί να είμαστε όλοι μας αγανακτισμένοι από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση και ο καθείς να έχει τους λόγους του. Δεν θα με εξέπληττε το ότι ο δικός μου ατομικός λόγος της προσωπικής μου αγανάκτησης είναι διαφορετικός ίσως και σε αντίθεση με τον δικό σου.

    Μέσα στην γενική κατακραυγή και στις βρισιές, χάνεται η ουσία για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Αλλά ο δρόμος για να μετατρέψουμε την αγανάκτηση σε απόφαση για δημιουργία ενός νέου πολιτικού συστήματος, ακόμα και σε εμφάνιση νέου πολιτικού προσωπικού, δεν είναι η μετατροπή της πολιτικής ζωής σε βασίλειο της αυτοδικίας του πλήθους.

    Οι απειλές κατά των εκλεγμένων αντιπροσώπων δεν είναι δημοκρατική πολιτική στάση. Αυτό δεν είναι αφηρημένη διαπίστωση ρομαντικού. Ο πολιτικός μας πολιτισμός, όσο κι αν έχει πληγεί από το πολιτικό κατεστημένο, δεν επουλώνει τις πληγές του με απειλές μας.

    Αντίθετα η κίνηση αυτή, της συγκεκριμένης αφισοκόλλησης, εκτός από εντυπωσιασμό και την κολακεία προς το πλήθος, δεν αποκαλύπτει την ανεπάρκεια των πολιτικών αντιπροσώπων που ψήφισαν αποφάσεις με τις οποίες διαφωνούμε.

    Προσωπικά αντί για κραυγές και βρισιές είμαι υπέρ των επιχειρημάτων και αυτά βλέπω να απουσιάζουν. Να, για παράδειγμα, η προσωπική επώνυμη εναντίωση ψηφοφόρων των συγκεκριμένων βουλευτών, θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο.

    Αλλά μήπως το επόμενο βήμα είναι η προπηλακισμός και των οπαδών και ψηφοφόρων τους; Κι όλα αυτά στο όνομα της αυθεντικής «λαϊκής θέλησης»;

    Εκείνοι που νομίζουν ότι ωφελούνται πολιτικά από τις εκδηλώσεις αυτές προφορικού αλλά και σωματικού προπηλακισμού βουλευτών, πλανώνται πλάνην οικτράν: όταν οι δήθεν γνήσιο εκπρόσωποι του λαού σείουν την κρεμάλα και απειλούν με ρόπαλα τους εκπροσώπους της εξουσίας, πολύ σύντομα είναι οι ίδιοι και οι οπαδοί τους λαός που βρίσκονται στις κρεμάλες και στις πλάτες τους δοκιμάζονται τα ματσούκια της εξουσίας, διότι υπάρχουν καλύτεροι κι επαγγελματίες ροπαλοφόροι από τους αγανακτισμένους των πλατειών. Η δίκη στο Γουδί, αφού αναφέρθηκε εδώ και ο γνωστός τόπος εκτελέσεων στην Αθήνα, έφερε έπειτα από λίγα χρόνια τις δικτατορίες Παγκάλου, Κονδύλη και τέλος, εκείνη του Μεταξά.

    Ως επίλογο, θέλω να θυμίσω στους αγριεμένους προλαλήσαντες τα γνωστά ρητά «μπορεί να διαφωνώ μαζί σου αλλά θα έδινα και την ζωή μου για να μπορείς να εκφράζεσαι» ή το πιο δικό μας «πάταξον μεν άκουσον δε» και να τους πώς να ξανασκεφτούν τις διατυπώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριε μου εσυ που τα λες τοσο ομορφα,οταν το πασοκ,τωρα προσφατα πηρε εναν γεωπονο απο το χωριο σου και τον εκανε διοικητη στο νοσοκομειο θηβων δεν ειπες τιποτα.τωρα σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μην μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ 6.30?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριοι μου των 6:30 και 7:23

    Καταρχήν σας ευχαριστώ που βρήκατε τις απόψεις μου όμορφες. Εάν συμφωνείτε με την ουσία (και όχι μόνο με το εικόνα του κειμένου) και τις βρήκατε και χρήσιμες, νοιώθω ότι δεν πάει χαμένο τόσο πληκτροκτύπημα.

    Πράγματι για τον συμπατριώτη μου Κουρούνη δεν έγραψα τίποτα (και χαίρομαι που παρακολουθείτε τον ΕΡΜΟ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ) και τώρα που το σημειώνετε το αντιλαμβάνομαι. Θα γνωρίζετε βέβαια ότι προτιμώ να αναφέρομαι σε πράγματα που γνωρίζω και έτσι δείξτε κάποια επιείκεια στην παράλειψή μου αυτή. Συμφωνώ μαζί σας πάντως ότι δεν είναι ένδειξη αντικειμενικής διοίκησης η τοποθέτηση του ως Διοικητή στο Νοσοκομείο. Πάντως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο για το ότι ο Κουρούνης είναι ΠΑΣΟΚος αλλά για το εάν έχει τις ικανότητες να διοικήσει μια τέτοια μονάδα όπως το Νοσοκομείο της Θήβας. Για αυτό έχω σοβαρές επιφυλάξεις αλλά πέραν τούτου ουδέν.

    Όμως ούτε και εσείς καταγγείλατε το γεγονός! Για να συνδέσω λοιπόν την παρέμβασή σας με το θέμα της συγκεκριμένης ανάρτησης, θέλω ακόμα μια φορά να πω ότι εύκολα καταγγέλλουμε, ακόμα πιο εύκολα καταγγέλλουμε χαμένοι στο πλήθος, αλλά σπάνια προτείνουμε τρόπους για να μην ξανασυμβούν τα καταγγελλόμενα. Και προφανώς οι απειλές ξυλοδαρμού και ο εξοστρακισμός δεν είναι λύση και κυρίως δεν εξασφαλίζουν το να μην γίνουν τα ίδια και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Καστριώτη
    Μπαίνω και εγώ στη συζήτηση αυτή για να σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζονται επιχειρήματα και όχι αυθορμητισμοί και συναισθηματισμοί. Όμως υα επιχειρήματα δεν φθάνουν στους εκπροσώπους της κλεπτοκρατίας, συγνώμη, της δημοκρατίας μας. Και επειδή αυτό το γνωρίζουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας, που επιθυμούν και αυτοί, νομίζω, την εξυγίανση του πολιτικού μας συστήματος, αλλά δεν μπορούν ή τουλάχιστο δεν έχουν τα μέσα, για αυτό πιστεύω, ακολουθούν τον απλό και κλασικό τρόπο: πιέζουν με μέτρα εξουθένωσης των πολιτών που οφείλουν να υπογράψουν οι κυβερνώντες, ώστε να υπάρξει μαζική κινητοποίηση και δυναμική αντίδραση για την αλλαγή του συστήματος και της κάστας των κλεπτοκρατών. Οι όποιες επομένως αντιδράσεις των πολιτών είναι κατανοητές….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι εστω για μια φορα δεν λεμε την αληθεια στους εαυτους μας.μετα το 1974 ενεμφανισθη στην κεντρικη πολιτικη σκηνη ενα συστημα πολιτικης εξαπατησης του ελληνικου λαου που στο ονομα της ισονομιας της ανυπαρκτης συμετοχικης δημοκρατιας των συνθηματων παραλαβαμε καμμενη γη και βρηκαμε απο εκει που αυτοι ξερουν το χρημα να μοιρασουν ταχα στον λαο κοστολογοντας αστοχα και επιζημια σε βλαβη του κοινωνικου συνολου και αυτο πληρωνουμε τωρα την οποια αξια της ζωης μας της εργασιας μας μας εμαθαν να χαλαμε περισοτερα απο οσα βγαζαμε ζουσαμε με δανεικα κανανε ενα υδροκεφαλο αχρηστο δημοσιο κρατος αλλαξανε αρδην τον κοινωνικο ιστο αξιες και εννοιες που βαστουσαν ορθια αυτη την χωρα εντεχνα και πασπαλισμενα με μπολικο εβραικο χρημα καταρακωθηκαν.λαμογιες ευλογημενες στο μεγαλειο τους φτασαμε να γινονται τα μυρια οσα γυρω μας και ννα μην μας ενοχλει τιποτα γιατι υπηρχε το δανεικο χρημα που μας ψευτοζουσε ειτε αυτο λεγετε χρηματηστηριο ειτε δανειο για διακοπες ειτε ειτε .....ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ.ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προσφέρουμε τον εθνικό μας χώρο, και μάλιστα σε ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές στους Τούρκους:
    http://www.todayszaman.com/news-249561-turkish-mogul-aims-to-buy-at-least-three-greek-islands.html
    ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
    5 Ιουλίου 2011, Τρίτη/TODAY'S ZAMAN, ISTANBUL
    O πρόεδρος της FIYAPI A.S, μιας των μεγαλυτέρων Τουρκικών κατασκευαστικών εταιρειών, κ. Fikret Inan ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αγοράσει τουλάχιστον τρία Ελληνικά νησιά, που το υπερχρεωμένο αυτό κράτος σκοπεύει να πουλήσει, κάτω από όρους που μπορούν να χαρακτηριστούν ως πωλήσεις έκτακτης ανάγκης (fire sale), με βάση την τελευταία συμφωνία που έκανε με τους πιστωτές του, την Ευρωπαική Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    "Κάποιες μεσιτικά γραφεία είναι οι μεσάζοντες στην πώληση των νησιών. Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με αυτά τα γραφεία. Ενδιαφερόμαστε για έξι νησιά. Εγώ θέλω να αγοράσω τουλάχιστον τρία είπε ο πρόεδρος της FIYAPI A.S σε μια συνέντευξη με το Αnatolian πρακτορείο ειδήσεων. Είπε πως το ενδιαφέρον του εστιάζεται στα νησιά Λιχνάρι, Καλτσονίση, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βούβαλος, τα οποία ανέφερε είναι διαφόρων μεγεθών, και κυμαίνονται από 10,000 μέχρι 2 εκατ. τετραγωνικά μέτρα.
    (Η συνέχεια στο παραπάνω URL, στα Αγγλικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή πολλοί από εσάς ζείτε στο δικό σας επαρχιακό κόσμο, και δίκην άπιστου Θωμά ζητάτε "επιχειρήματα και αποδείξεις", ιδού το σημερινό δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, (που κατά κανόνα προβάλει τις θέσεις του Ερντογάν). Εμείς που χάσαμε ανθρώπινες ζωές για να υπερασπιστούμε μια βραχονησίδα, τώρα προσφέρουμε τον εθνικό μας χώρο, και μάλιστα σε ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές στους Τούρκους:
    http://www.todayszaman.com/news-249561-turkish-mogul-aims-to-buy-at-least-three-greek-islands.html
    ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
    5 Ιουλίου 2011, Τρίτη/TODAY'S ZAMAN, ISTANBUL
    O πρόεδρος της FIYAPI A.S, μιας των μεγαλυτέρων Τουρκικών κατασκευαστικών εταιρειών, κ. Fikret Inan ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αγοράσει τουλάχιστον τρία Ελληνικά νησιά, που το υπερχρεωμένο αυτό κράτος σκοπεύει να πουλήσει, κάτω από όρους που μπορούν να χαρακτηριστούν ως πωλήσεις έκτακτης ανάγκης (fire sale), με βάση την τελευταία συμφωνία που έκανε με τους πιστωτές του, την Ευρωπαική Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    "Κάποιες μεσιτικά γραφεία είναι οι μεσάζοντες στην πώληση των νησιών. Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με αυτά τα γραφεία. Ενδιαφερόμαστε για έξι νησιά. Εγώ θέλω να αγοράσω τουλάχιστον τρία είπε ο πρόεδρος της FIYAPI A.S σε μια συνέντευξη με το Αnatolian πρακτορείο ειδήσεων. Είπε πως το ενδιαφέρον του εστιάζεται στα νησιά Λιχνάρι, Καλτσονίση, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βούβαλος, τα οποία ανέφερε είναι διαφόρων μεγεθών, και κυμαίνονται από 10,000 μέχρι 2 εκατ. τετραγωνικά μέτρα.
    (Η συνέχεια στο παραπάνω URL, στα Αγγλικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αντιδράσεις των πολιτών είναι απολύτως δικαιολογημένες και απαραίτητες. Οι προπηλακισμοί δεν είναι.

    Αλλά και οι πολίτες πρέπει να μην περιορίζονται στο τι δεν μας αρέσει σήμερα, αλλά να επιδιώκουν την συζήτηση στο τι θέλουμε να αντικαταστήσει αυτό που σήμερα δεν μας αρέσει -δικαιολογημένα.

    Δηλαδή, για παράδειγμα, δεν θέλουμε την κλεπτοκρατία (η οποία πρέπει να αποκτήσει ονοματεπώνυμο, διότι με την γενίκευση δεν καταφέρνουμε τίποτα) και θέλουμε να λειτουργεί το όλο σύστημα αξιοκρατικά, με διαφάνεια και να τιμωρεί τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος. Ωραία. Γιατί όμως παρόλο που το νομικό πλαίσιο είναι αυστηρό, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά; Δεν είμαι σίγουρος για τους λόγους και τις αιτίες αλλά νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιαστεί η αναζήτηση μας.

    Εάν συμφωνήσουμε κάπως σε αυτό, τότε ασχέτως των πολιτικών εξελίξεων, θα ξέρουμε πως δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα που μας ταλαιπωρούν.

    Προσωπικά πιστεύω ότι το μόνο που μας σώζει, είναι η κοινωνία των ενεργών πολιτών και όχι εκείνη των ψηφοφόρων που αναθέτουν την διοίκηση των κρατικών υποθέσεων εν λευκώ για τέσσερα χρόνια σε κάποιους φιλόδοξους και ανε[αρκείς.

    Δηλαδή εκτός από τις καταγγελίες και τις αποδοκιμασίες των κλεπτοκρατών, θα πρέπει να ελέγξουμε τους εαυτούς μας για το ότι αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ. Όχι ότι συμψηφίζονται οι ευθύνες αλλά και η μικρή προσωπική συμμετοχή –δια της μη συμμετοχής σε πολιτικές διαδικασίες διότι «δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτές οι μαλακίες»- συνέβαλε στον να χαμηλώσει τόσο πολύ το επίπεδο των πολιτικών μας εκπροσώπων σε εκείνο των απλών και κακών εμπορικών αντιπροσώπων αλλότριων συμφερόντων.

    Μπορεί να συμμετείχαμε στο Παγκέλιο τραπέζι αλλά εμείς αφήσαμε τους εκπροσώπους μας να τρώνε τον αγλέορα. Ίσως προσδοκώντας να μείνει και για εμάς κάνα κόκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ορμωμενος μονο απο την τελευταια σου φραση φιλε των 10.24 μονο μια ερωτηση.ξερεις πολλες οικογενειες στον κοσμο που ο πατερας να παρεχει αφειδως τα παντα και τα παιδια να μην τα γευονται αν ο πατερας δεν τους εξηγηση λεπτομερως και με σαφηνεια απο που προερχονται τα λεφτα.οι ερωτησεις ξεκινουν μολις κοπουν τα παντα.τι φταιω εγω οταν αυτος Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ μου λεει παρε αμαξι και μετα μου το φορολογη τι φταιω εγω για το ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 7000 ΜΟΝΑΔΩΝ τι φταιω εγω να πληρωνω ενα σπιτι εκατο φορες και να με τιμωρει γιατι το εφτιαξα τι φταιω εγω που ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ παιρνει 162000 ευροπουλα τον μηνα και περναει ζαχαρη.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΛΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΓΚΑΛΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΕΣΤΙΖ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γεωπονος προεδρος νοσοκομειου?χαχαχαχαχα γεια σου πασοκ με τα ωραια σου.στο λεονταρι μπορει να μην τους αφησουν να πανε αλλα στο ρημοκαστρο θα φανε και στην ταβερνα.ε τι να κανουν τα παιδια!!!τους εχουν υποχρεωσει,η θεση βλεπετε ηταν καλη που εδωσαν στον κυριο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σήμερα τα ΜΜΕ αναφέρονται στην Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με τον
    Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης:

    http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=39350&s=0

    Οι άνθρωποι των Δημοσίων Σχέσεων του ΓΑΠ θεώρησαν χρήσιμο να φωτογραφήσουν
    τον 'πρωθυπουργό' να δείχνει ενδιαφέρον για την κατάσταση στην δημόσια διοίκηση, εξ ου και το ολιγόλεπτο video.
    Το μέγα οικολογικό έγκλημα του Ασωπού ερευνήθηκε λεπτομερώς από τον κ. Ρακιντζή και οι ευθύνες όλων των ενεχομένων καταγράφηκαν.
    Στο παραπάνω video ακούγεται ο κ. Ρακινζής να λέει στον ΓΑΠ πως "ελπίζει πως η δικαιοσύνη θα πράξει το έργο της..."
    Τα αποδεικτικά στοιχεία για την εμπλοκή των ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ στην Βοιωτία περιέχονται στην παρακάτω Έκθεση Ελέγχου (του 2008):


    http://www.oikologoiprasinoi.eu/images/stories/aswpos_ekthesielegxou_mar08.pdf

    Οι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ Βοιωτοί καθώς και όλες οι παράνομες πράξεις τους αναφέρονται διεξοδικά. Και εκεί που περιμέναμε όλοι την κάθαρση, αυτό που
    ακολούθησε ήταν σιωπή. Η ένοχη σιωπή της Μαφίας που προσπαθεί να καλύψει τ' αχνάρια της.
    Όταν μετά από πολλαπλές προσπάθειες των Οικολόγων να πληροφορηθούν, τελικά, και υπό συνεχώς αυξανόμενη πίεση η Νομαρχία Βοιωτίας θεώρησε σωστό να πληροφορήσει το πόπολο, μάθαμε ότι η Δικαιοσύνη με
    δικαστικό βούλευμα (σσ. προς αποφυγή παρερμηνείας, "βούλευμα", όχι "βόλεμμα") τους απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες.
    Καθώς το πόπολο όμως δεν φάνηκε να πείθεται, να τι έγραψε τότε ο φίλος Έρμος Καστριώτης:
    "Aπάντηση του Νομάρχη Βοιωτίας για την εμπλοκή της Ν.Α.Β."

    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=1223347369197908828&postID=8567028167487387278

    Να και η θέση της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον:

    "Οι κ.Περγαντάς, Τσόνογλου, Αγάτσα και οι άλλοι να δημοσιοποιήσουν το βούλευμα που επικαλούνται ότι τους απάλλαξε για τον Ασωπό
    Ήταν και κάποιοι συνεχίζουν να είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία των βιομηχανιών του νομού.
    Λόγω των τοπικών αντιδράσεων, πήρε δημοσιότητα το θέμα και έγιναν κάποιοι έλεγχοι.
    Έτσι λοιπόν, παραπέμφθηκαν από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
    Κλήθηκαν από τους εισαγγελείς.
    Δεν ενημέρωσαν τους πολίτες της Βοιωτίας.
    Τώρα που δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματά τους, επικαλούνται απαλλακτικό βούλευμα από τη Δικαιοσύνη.
    Είναι οι μόνοι που το έχουν και μπορούν να το δώσουν στη δημοσιότητα.
    Έχουν υποχρέωση να το κάνουν.
    Έτσι κι αλλιώς ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το έγκλημα του Ασωπού.
    Ας μας ενημερώσουν για το σκεπτικό της απαλλαγής τους από ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
    Αν δεν το κάνουν ας αναλάβει την ευθύνη η Κυβέρνηση.
    ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ------
    Παρ' όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις για διαφάνεια, η κυβέρνηση του ΓΑΠ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της. Η υπόθεση δεν ξανάνοιξε.
    Το ΠΑΣΟΚ προώθησε τους ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Νομάρχης έγινε Περιφερειάρχης!
    Έτσι για να το καταλάβουμε όλοι: Χρεοκοπήσαμε ηθικά πολύ πριν χρεοκοπήσουμε οικονομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειμαι τοσο αγανακτισμενος,μια βιλλα ,ενα εξοχικο στον παρνασσο ενα τζιπακι 2 αμαξακια για τα παιδια μου και μια βαρκα 10 μετρα. τωρα λενε θα πληρωσω φορο για πρωτη φορα.ε οχι αλητες ολα στον κοσμακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. re 6,25 mas prokaleis kala se kanei me ekanes tora na sympathiso tin kyvernisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=XstywQFC2AQ&feature=player_embedded#at=1185

    35 λεπτά video.
    Κάντε λίγο υπομονή τα πρώτα 10 λεπτά για να τελειώσει ο Βελόπουλος τις μαλακίες του, και να ακούσετε τον γιατρό Δ. Αντωνίου και τον εισαγγελέα Σακκά να τεκμηριώνουν την κατηγορία εσχάτης προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν