ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τριάντα περίπου συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας  -ορισμένοι με τα παιδιά τους- βρέθηκαν χθες στην κεντρική πλατεία της Αλιάρτου για να εκδηλώσουν με την παρουσία τους, την αντίθεσή τους στο μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα. Μια αυθόρμητη "συνάντηση" που διαδόθηκε μέσα από το ίντερνετ τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα. Από τα θετικά της βραδιάς, ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση της χώρας και η ανανέωση του "ραντεβού" για το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00. 

Διαβάστε στη συνέχεια τι δήλωσαν ...


"Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στις απάνθρωπες οικονομικά, κοινωνικά, μα κυρίως, ηθικά αποφάσεις των ηγετών της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η παρουσία μας στους δρόμους στόχο έχει να δείξει πως «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»"

"Οι ηλικιωμένοι πολίτες της χώρας μας νιώθουν θλίψη και απογοήτευση για ό,τι δημιούργησαν και «αφήνουν πίσω τους. Οι ενήλικες νιώθουν πόνο,  αγανάκτηση και φόβο για το αύριο. Οι νέοι μας, το μέλλον αυτής της χώρας, φοβάμαι πως δεν ξέρουν τι να νιώσουν. Νιώθουν και φόβο και απελπισία και αγωνία και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"

"Όλοι μας έχουμε ένα λόγο να βγούμε στο δρόμο, για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας. Και  αν δεν νιώθουμε τίποτα από τα παραπάνω, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους για την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας και για τα  ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ"

"Το Σάββατο  4 Ιουνίου στις 19:00 θα είμαστε και πάλι εδώ. Καλούμε τους συμπολίτες όλων των κοινοτήτων του δήμου μας να δώσουν το παρών"

"Μία ώρα στο καναπέ μας ή στην καφετέρια αξίζει περισσότερο από το μέλλον μας;"

Σχετικές Αναρτήσεις :



17 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ DK ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
    "Μία ώρα στο καναπέ μας ή στην καφετέρια αξίζει περισσότερο από το μέλλον μας;"
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:00μμ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 30 ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 70 ΑΤΟΜΑ!
    ΤΕΡΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ
    ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΚΡΙΣΗ, Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ!ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑ-ΓΜΑ-ΤΙ-ΚΑ!!!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....

    ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι που διοργανωνουν φεστιβαλ ποδηλατου που ηταν. στην ηρεμια του καναπε διοτι ειναι ολοι τουΣ κρατικοδιαιτοι με σιγουρο εξασφαλισμενο κρατικο μισφο και δεκα οκτω ωρεΣ εργασια την εβδομαδα... δεν μπορει αυτοι να ειναι //αγανακτικτισμενοι// διοτι ειναι βολεμενοι.και μην αρχισουν τιΣ ψευτικεΣ θεωριεΣ περι πνευματικηΣ εργασιαΣ καιπροετοιμασιαΣ στο σπιτι γιατι η απαντηση ειναι τα απειρα φροντιστηρια που πολυ καλα γνωριζουν οι γονειΣ που πληρωνουν..... Για αυτο διοργανωνουμε μονο γιορτεΣ ποδηλατου. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΟΙ ΣΥΝ/ΧΟΙ-ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ-ΟΙ ΜΙΣΘΟΤΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;
    ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ...!
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ.ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ;
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

    ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κοσμος δεν ειχε ενημερωθει για αυτη την συγκεντρωση στην πλατεια,εγω προσωπικα το εμεθα εχθες το βραδυ οτι εγινε αυτο.την επομη φορα αν θελετε να εχετε περισσοτερο κοσμο να βγαλετε ανακοινωση για να το μαθει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε των 2:41μμ λες:
    "την επομη φορα αν θελετε να εχετε περισσοτερο κοσμο να βγαλετε ανακοινωση για να το μαθει ο κόσμος"
    Μήπως πιστεύεις ότι θα λάβεις και προσκλητήριο σπίτι σου;
    Η κίνηση είναι αυθόρμητη από τον "Κανέναν" προς "Όλους"!
    Και για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης
    έχω να σου πω ότι και ο dk και αλλά blogs και και απλοί πολίτες έστειλαν σε πάνω από 500 (!) συνολικά και ίσως πολύ παραπάνω ενημερώσεις και μηνύματα με τηλ.
    Το αποτέλεσμα ήταν αντί αυτοί οι 500 να γίνουν 5000 έγιναν 30-40 παρουσίες και οι καφετέριες δεν είχαν καρέκλες κενές! Άσε δε το χειρότερο από όλα ήταν ότι περνούσαν από την πλατεία και κοίταγαν γελώντας ειρωνικά για την συμμετοχή!
    Ας τους δείξουμε λοιπόν το Σάββατο -εύχομαι να είσαι εκεί τώρα που το έμαθες - ότι τα ψέματα τους τέλειωσαν!
    Υ.Γ. Μην το πάρεις προσωπικά απλά για μένα πάντα πιστεύω ότι δεν ήθελαν πολλοί να το μάθουν ακόμα περισσότεροι!Πάντως αν ήταν να έρθει κάποιος πολιτικός η κάποιος υπουργός στην πλατεία μας θα είχε 2.000-3.000 κόσμο και με ενημέρωση 5-10 λεπτών μόνο!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ!
    Κλείνοντας λοιπον.....
    Λέει μια παροιμία:
    "Από πιάτο που δεν τρώω τι με νοιάζει και αν καεί"
    Αύριο όμως μπορεί να μην υπάρχει το πιάτο...και μπορεί να καούμε εμείς!

    με τιμή ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.26 ;ή ψεύτης είσαι ή εσύ ήσουν στον καναπέ σου γιατί αν δεν ισχύει κάτι από τα δύο θα έλεγες ότι εκεί ήταν και ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και μέλη του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας.Εσύ μάλλον δεν ήσουν ή δεν αντέχεις το ότι οι νυν ήταν εκεί ενώ οι κολλητοί σου απόντες.επίσης είσαι ανόητος που συσχετίζεις ασχετα πράγματα,όπως ο ποδηλατικός γύρος και η διαμαρτυρία.από γκρινιάριδες και μίζερους σαν εσένα έχουμε χορτάσει μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε 4:30μμ δεν σου ειπα να λαβουμε προσκλητηρια απλα σου ειπα οτι ηταν πολοι που δεν το ιξεραν και δεν ηρθα,οπως εγω για παραδειγμα δεν το ειχα μαθει και το εμαθα το βραδυ.την επομενη φορα θα παρεβρεθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρεμία παιδιά... ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7.30μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηταν παρων και ενας αγανακτισμενος ΑΓΡΟΦΥΛΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H MΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ .ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ!
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
    ΙΣΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΕΞΥΠΝΗ" ΠΟΛΥ "ΞΕΡΟΛΕΣ" ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΚΑΦΕΣ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ-Α(Ν)ΕΡΓΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΧΕΡΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ!
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ!ΑΣ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Σ*Α*Α ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ,ΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
    ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.37mm tora katalabes poso panilifios eisai;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια με το να βριζει ο ενας τον αλλον δεν θα σοθουμε,για το καλο ολον μας ας μαζευτουμε ολοι το σαββατο στην κεντρικη πλατεια για να πει ο καθενας την γνωμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kala re den ntrepeste ligo na vrizete o enas ton allon???poso mallon anwnuma...!

    ..alexi sunharitiria gia ton tropo skepsis sou kai kali epituhia stis exetaseis an edwses..

    sto thema mas twra..
    paidia kaneis den ehei proswpo na vgei stin plateia..mono i neolaia pou euthinetai ligotero apolous..oloi oi alloi einai ipokrites..autoi vgazan kai vgazoun ta idia kommata stin vouli..giauto den pisteuw pws tha iparxi kamia allagi paramono ean xilwthoun kai ta 5 kommata alla kai oi upoloipoi guro apo autous..px: MME magalostratiwtikoi kai megaloastunomoi..auto den ginetai omws otan iparhei PASP,DAP,KNE kai oi neolaies twn upolipwn kommatwn (pou den gnwrizw pws anaferonte) sta panepistimia..
    i moni allagi borei na ginei apo tous neous alla distihws einai polu kala organwmeno to shedio kai den uparhoun perithoria..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα σας, ξυπνησατε? Ζεστη και σημερα,παμε κανενα μπανακι,τι θα φαμε ΣΗΜΕΡΑ, ταμαθες τα νεα, ελαχιστοι σου λεει ηταν χθες στην πλατεια, και γω περασα απο μακρια, μακρια και αγαπημενοι,που λεει ο ΣΟΦΟΣ λαος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν