ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

| Ετικέτες | Posted On Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Λιβαδειά, 29-04-2011

Μήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων για την Εργατική Πρωτομαγιά

1η Μαΐου του 2011 και 125 χρόνια μετά την εξέγερση των συνδικάτων στην Αμερική, καλούμαστε να δώσουμε νέους αγώνες για την προάσπιση των εργασιακών κεκτημένων.

Στο ασταθές οικονομικό τοπίο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα, απειλούνται εργασιακά και ατομικά δικαιώματα, η κοινωνική συνοχή και κάθε έννοια αλληλεγγύης... 

Το λαϊκό συμφέρον, το δικαίωμα στην εργασία, την υγεία, τη μόρφωση και τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης πρέπει να αποτελέσουν την προμετωπίδα του αγώνα. 

Σε αυτόν τον  αγώνα, πρέπει να δώσουμε το παρών όλοι, προσωπικά και συλλογικά, με ενότητα και συνεργασία, για την καταπολέμηση της ανεργίας, για την κοινωνία των ίσων ευκαιριών, της δημιουργίας και του σεβασμού στον άνθρωπο.

Σε αυτή τη δύσκολη καμπή της Ελληνικής ιστορίας, η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο εργαζόμενο, στηρίζει τα δίκαια αιτήματά του και διεκδικεί μαζί του, ένα καλύτερο αύριο για τις νεότερες γενιές.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Μήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων για την Απογραφή

Είναι ανάγκη σήμερα να γνωρίζουμε την πραγματική εικόνα του νέου Δήμου Λεβαδέων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συμμετέχουμε με ειλικρίνεια στην γενική απογραφή πληθυσμού και κατοικιών, που ξεκινά στις 10 Μαΐου. 

Η απογραφή  συγκεντρώνει στοιχεία για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού, τη σύνθεση των νοικοκυριών και τις συνθήκες στέγασής τους. 

Ο πραγματικός αριθμός των μόνιμων κατοίκων και μεταναστών που θα καταμετρηθεί στην Ελληνική επικράτεια τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική πολιτική που θα ακολουθήσει η  χώρα, τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, η χρηματοδότηση και των νέων Καλλικρατικών Δήμων θα συνεχίσει να γίνεται με πληθυσμιακά κριτήρια.

Παρακαλούμε όλους τους μόνιμους κατοίκους και τους μετανάστες του Δήμου Λεβαδέων, να απογραφούν στο Δήμο μας και να συνεργαστούν απόλυτα με τους εντεταλμένους απογραφείς που έχουν ορισθεί από την Ελληνική στατιστική αρχή.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν