ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή μας.

Πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να βγει ανακοίνωση  από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας για όλα τα σχολικά συγκτροτήματα του νομού.

Σχετικές Αναρτήσεις :



8 σχόλια:

  1. Η ανακοίνωση είναι από το Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανακοίνωση βγήκε μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αλιάρτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. merimniste na aniksi o proi o dromos aliartos stroviki ine eglovismena pola kopadia stin kopaida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κάτοικοι των περιοχών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, μπορούν να επικοινωνήσουν αύριο το πρωϊ μετά τις 7:30, με τη γραμματεία του δήμου Αλιάρτου στο τηλέφωνο: 2268350211

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο dk,άριστη ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι άμα έχει τα κονε με τους δημάρχους μπορείς να σηκώσεις και ένα τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φτάνει που ο άνθρωπος ασχολήθηκε και μας ενημέρωσε ώστε από νωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει το πρωί, γκρινιάζουμε και κατηγορούμε. Λίγο ντροπή ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!!

    Καθε χρονο, με τα λιγα χιονια που ριχνει, οι κατοικοι των χωριων που ανηκουν στον Δημο ειναι αναγκασμενοι τουλαχιστον μεχρι της 10:00πμ να καθονται στα σπιτια τους, χανωντας το μεροκαματο τους.

    Δεν μιλω για την Ευαγγελιστρια, μιλω για την Πετρα και τον Υψηλαντη! Ετσι και σημερα ενω το χιονι ηταν πολυ λιγο (κατω απο 5 ποντους) και ο κεντρικος δρομος ανοιχτος (και πεντακαθαρος) η προσβαση σε αυτον ηταν αδυνατη, τουλαχιστον απο αυτα τα δυο χωρια.

    Αρκετοι συνανθρωποι μας, σημερα δεν πηγαν στην δουλεια τους, μονο και μονο επειδη δεν μπορουσαν να βγουν με τα αυτοκινητα τους στο κεντρικο δρομο.

    Το ανοιγμα του δρομου, τουλαχιστον σε αυτα τα δυο χωρια, ηταν υποθεση λιγων λεπτων, παρολα αυτα και φετος τα εκχιονιστικα περασαν μετα τις 10:00πμ.

    Γενικα, αντι τα εκχιονιστικα να τρεχουν κατευθειαν στο Ζαγαρα, οπου εκει σιγουρα το προβλημα ειναι μεγαλο, να απεγκλοβιζουν πρωτα τις ευκολα προσβασιμες περιοχες του Δημου και μετα με την ησυχια τους να μεταβαινουν στις πιο δυσκολες περιοχες. Ετσι εξυπηρετειτε μεγαλυτερο κομματι του πλυθησμου του Δημου.

    Και κατι τελευταιο. Στην περιοχη του Δημου, λειτουργουν καποια εργοστασια. Σκεφτειτε τα και αυτα μια φορα! Ειναι που ειναι οι καιροι δυσκολοι, μην τα κανετε δυσκολοτερα. Στην Πετρα η μια βιοτεχνια εμεινε κλειστη σημερα και οι υπαλληλοι της ΒΕΧΡΩ (οσοι πηγαν) επρεπε να περασουν απο κομματια παγου 30-50 ποντων. Φανταζομαι οτι και στα υπολοιπα θα εγινε κατι παρομοιο.

    ΥΓ: Παρολο που τηλεφωνησα για δικο μου θεμα, μετα τις 11:00 δυστυχως το προβλημα μου δεν λυθηκε. Και δεν ηταν θεμα οτι δεν περασαν τα εκχιονιστικα, ηταν θεμα οργανωσης.

    Ολα τα παραπανω τα λεω, καλοπροαιρετα, δεν κατηγορω κανεναν. Απλως επισημαινω καποια πραγματα.

    Σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν