ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Β. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



16 σχόλια:

  1. απαραδεκτη η συγκεκριμενη κυρια.περι αλλων τυρβαζει.φαινεται με τις βολτες που εκανε στην γερμανια για να ανακαλυψουν ταχα τους υπαιτιους της siemens και με τις εμφανισεις στην τηλεοραση την εχει δει καπως.και σφαλμα του δημοτικου συμβουλιου που το εχει ως θεμα.αν ειναι δυνατον μια πολη χωρις ασθενοφορο χωρις επαρκη αστυνομικη δυναμη περασμα εγκληματικοτητας να μην εχει γινει και ουτε προκειται να γινει τιποτα με τετοιυς εκπροσωπους στο κοινοβουλιο.το ιδιο ισχυει και για τον κυριο ΓΙΑΝΝΑΚΗ γιατι καποτε τις ιδιες θεσεις ειχε εκφρασει.καλα θα ηθελα να ηξερα μονο αυτο το προβλημα της ονομασιας αντιμετωπιζει αυτη η πολη.με ενα παναθλιο οδικο αξονα ΘΗΒΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ μια εγκατελειμενη ΚΩΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗ ΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΦΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ????ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το συγκεκριμένο θέμα ήταν δέσμευση της δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.Μπράβο στην δημοτική αρχή και για τις δύο επιλογές Άσκρη και Θεσπιές. Αν συνέπεσε με την άποψη της κυρίας δεν μας ενδιαφέρει.Η δημοτική αρχή είχε ξεκάθαρη θέση σε σχέση με άλλους που το έπαιζαν σε δυο ταμπλό και στο παρασκήνιο έκαναν πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχουν και δύσκολες αποφάσεις,αλλά δίκαιες.οι ικανοί όμως φαίνονται στα δύσκολα.μπραβο παιδιά,συνεπείς στο λόγο σας και δίκαιοι,μας κάνετε περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΉ ΕΜΕΊς ΟΙ ΈΛΛΗΝΕς ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΓΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΈΞΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΗΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αρχαίος δήμος των Θεσπιών έχει μεγάλη ιστορία στη Βοιωτία, όπως και η Άσκρη. Η προβολή τους στο νέο Δήμο και η μετονομασία σε "Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων" αναβαθμίζει κατά τη γνώμη μου και την πόλη της Αλιάρτου. Μια προγραμματισμένη όμως πρωτοβουλία επισκιάζεται από την παρέμβαση πολιτικών για να κερδίσουν ψήφους. Ένα ακόμα δείγμα παλαιάς νοοτροπίας και ξεπερασμένης πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κ. ΤΣΌΝΟΓΛΟΥ,είναι πονηρά σκεπτόμενη με το εκ των υστέρων ενδιαφέρον της , για το Θέμα της ονομασίας του δήμου Αλιάρτου,σε Δημο ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ,που όχι μόνο ήταν δεύσμευση του Δημάρχου,κ.Ντασιώτη,αλλά και αποκατάσταση της ηρωικής και ένδοξης ιστορίας μας με την θυσία των 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
    Επομένως η κ.Τσόνογλου παραβιάζει ανοιχτές θύρες και μάλιστα κάνει πρόταση να προστεθεί και το όνομα ΑΣΚΡΗ,ψηφοθυρικά σκεπτόμενη για να επισκευτή τις Θεσπιές και την Άσκρη και να μας πεί το γνωστό βουλευτικό άσμα -το κατόπιν ενεργειών μου-.
    Για το ζήτημα αυτό θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο κ. Ντασιώτη που κρατάει το λόγο του και έφερε το θέμα προς συζήτηση και περιμένω από το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει θετικά για την ονομασία του Δημου ως ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ
    με την πρέπουσα σοβαρότητα. Ξ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βεβαια η βασουλα ... εφοσον δεν καταφερα να προσαρτησει τον αλιαρτος στον δημο της θηβας κανει πολιτικη τωρα ....
    για να μην ξεχνιομαστε, εγινε ταυρος εν υαλοπωλειο οταν εγινε η εισηγηση να μεινει ο αλιαρτος Δημος.
    γιατι γουσταρε να παμε στην θηβα, αλλα καλα μας κανει γιατι την ψηφηζουμε, μαλλον για την ωραια της φιγουρα... για κατι αλλο δυστυχως δεν κανει, απο πολιτικη... και απο κορμι φωναρα!~!!!!!!!
    δημαρχε μην την λαβεις υποψη σου, προχωρα μονος σου εξω απο τα πολιτικα τους παιχνιδια.....
    η εκλογη της παραπανω κυριας κρινεται απο εμας και εμεις πληρωνουμε με το ιδιο νομισμα( οπως και τους υπολοιπους)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα βουλευτικά παιχνίδια τους είναι γνωστά πλέον, υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με τίποτα υποανάπτυκτα ανθρωπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όπως βλεπω τα γεγονότα, η κυρία εκμεταλεύεται τις προθέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Προφανώς το θέμα δεν μπήκε στο συμβούλιο επειδή το ζήτησε η Τσόνογλου, αλλά αυτή έμαθε για το ότι θα μπει θέμα προσθήκης ονόματος και βιάστηκε να δημοσιεύσει επιστολές για να εκμεταλευθεί πολιτικά το θέμα. Απαράδεκτη. Αλλά έτσι και αλλιώς όταν ψηφίζουμε ανίκανους αυτούς θα λουστούμε. Ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gta έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί; Δεν μπαίνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο επειδή το ζητάει η Τσόνογλου. Η Τσόνογλου δημοσιεύει επιστολές αφού έμαθε ότι θα γίνει συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα. Σα δε ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγα μην ντραπει η βασουλα.
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΧ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΗ.ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΤΕΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. i kuria tsonoglou kalitera na paei na plinei kanena piato..ti douleia ehei auti na pernei thesi gia ton dimo aliartou???ehei patisei pote edw ektws proeklogikis periodou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ετσι εξηγειται που αυτος ο νομος τοσο κοντα στην αθηνα και τοσο μακρια απο τις εξελιξεις.φταιμε και εμεις γιατι οταν ψηφιζουμε κοιταμε να μπουμε στο ματι του γειτονα και οχι το γενικο συμφερον.ποτε αυτος ο τοπος εκτος ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρεσεων δεν εβγαλε σωστους εκπροσωπους στην βουλη.παντα ειχαν τον τροπο να μας βαζουν στο τρυπακι που αυτοι γουσταραν για να δουλευουμε για την παρτη τους.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ??ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ.Κ Υ Ρ Ι Ε Δ Η Μ Α Ρ Χ Ε για μενα διαπρατεται τεραστιο πολιτικο ατοπημα που ασχοληστε με το θεμα.σβηστε το εν τη γεννεση του .ειναι σαν να ερθω σπιτι σας και να σας πω οτι η οικια σας ειναι δικη μου ετσι επειδη μου την καρφωσε και εσεις να μου πειτε κατσε να το συζητησουμε.εχουμε πολλα και σοβαρα προβληματα στην πολη μας να σας βοηθησουμε και εσεις σαν δημαρχος να βρουμε και να επιδιωξουμε τις καλυτερες λυσεις.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπορει η κυρια αυτη η οποια προσφερει και την αμεριστη συμπαρασταση στον δημαρχο ΑΛΙΑΡΤΟΥ στα αρμοδια υπουργεια για την αλλαγη του ονοματος του δημου,να μας πειτι εγινε και ο δημος ΘΗΒΑΙΩΝ αφου πηδησε οτι γουσταριζε στον χαρτη πηρε οτι ηθελε επειδη η προηγουμενη δημοτικη αρχη της ΑΛΙΑΡΤΟΥ κοιμοταν με τα τσαρουχια. ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ,ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ......ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ....ΜΕΛΛΟΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μετα λυπης μου διαπιστωνω ακομη μια φορα οτι Η ΑΛΙΑΡΤΟΣ το κεντρο του νομου θα συνεχισει να ειναι ΑΠΟΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ γιατι ειχε και θα εχει μια ζωη ελλειμα κεντρικης διοικησης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΜΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ........ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν