Προβοκάτσια σχεδιάζουν σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα

| Ετικέτες | Posted On Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Σε μια άνευ προηγούμενου πρόκληση προχωρά σήμερα Σάββατο, η άκρα αριστερά της χώρας, με πρωτεργάτες την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του κ. Κωνσταντίνου και μια κουστωδία που περιλαμβάνει από την ΑΔΕΔΥ και πολλές αριστερίστικες, αντι-εθνικές, αντι-ρατσιστικές οργανώσεις αλλά και κάποιες οργανώσεις Αφγανών – Ιρανών και Πακιστανών. 
 
Όλοι οι παραπάνω, λοιπόν έχουν προγραμματίσει το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2 μ.μ. Συγκέντρωση στο Μουσείο, δίπλα στο Πολυτεχνείο από όπου θα γίνει πορεία προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, για να πραγματοποιηθεί εκεί “αντιρατσιστική συναυλία”...



Αυτή η πρόκληση, που δήθεν γίνεται ως διαμαρτυρία στον “φράχτη” του Έβρου, έχει σχεδιαστεί και καταγγελθεί αρκετό καιρό πριν ανακοινωθεί από τον υπουργό ΠΡΟΠΟ η σκέψη του για το χτίσιμο του φράχτη.

 μοναδικός λόγος που σχεδιάζεται αυτό, είναι η προσπάθεια των δήθεν “αντιρατσιστών” να ταπεινώσουν τους Έλληνες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που εδώ και τρία χρόνια αγωνίζονται για να μπορέσουν να διασφαλίσουν κάποια βασικά θέματα ασφαλούς διαβίωσης στην γειτονιά τους.
Ή αν δεν συμβεί αυτό, και υπήρχαν αντιδράσεις, να προβοκάρουν τις δυνάμεις καταστολής, σε συλλήψεις κατά των Ελλήνων που θα διαμαρτύρονταν για αυτού του είδους την πράξη τους.

Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν θα μπορούσαν να κάθονται άπραγοι, ενώ οι μεταφερόμενοι “αντιρατσιστές” και οι παρελαύνοντες αναρχικοί και λαθρομετανάστες θα έκαναν μια επίδειξη ισχύος στην γειτονιά τους, καλυπτόμενοι πίσω από ιδεολογήματα της άκρας αριστεράς αλλά και την ταυτότητα δημοτικού συμβούλου του κ. Κωνσταντίνου, που φέρεται ως ο ιθύνουν νους αυτής της εκδήλωσης.

Έτσι στις 12 το πρωί του Σαββάτου, προετοιμάζουν την δική τους εκδήλωση πάνω στην πλατεία, η οποία προφανώς σκοπό έχει να καταγγείλει τόσο την στάση αυτών που θέλουν να διοργανώσουν “αντιρατσιστικές συναυλίες” στον Άγιο Παντελεήμονα, όσο και του επισήμου κράτους, που επιτρέπει να λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους εξώφθαλμες προβοκάτσιες.

Όπως γράφουν οι ίδιοι σε κείμενο που απέστειλαν σε πολλά ΜΜΕ και που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο: “Αηδιασμένοι από την βρωμερή κλίκα των δημοσιογράφων που στο 99% της ανήκει στο 2% του ΣΥΡΙΖΑ και στο 7% του ΚΚΕ , υπό την προστασία των πληρωμένων Διαχειριστών, κλητήρων της Παγκοσμιοποίησης , που πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν για οτιδήποτε γκρεμίζει και μολύνει λίγο λίγο ( μέχρι να διαλύσει εντελώς) αυτά που κράταγαν δυνατή, αρραγή, υγιή την Ελληνική Κοινωνία” αλλά και “Μπουχτισμένοι από τις προγραμματισμένες-καθοδηγούμενες εφόδους-επιδρομές των δήθεν αναρχικών- αντιεξουσιαστών -γνωστών αγνώστων , κατ' εντολή του Παρακράτους της Κυβέρνησης, που τους ξαμολάει κάθε φορά που η φωνή διαμαρτυρίας μας πάει να υψωθεί, ώστε να την τρομοκρατήσει και στο τέλος να την κάνει να σιωπήσει.(Δεκέμβρης του 2008, Marfin,μια εβδομάδα πριν και κατά την διάρκεια της πορείας της 15ης Δεκεμβρίου). Καλούν λοιπόν το πρωί του Σαββάτου σε εκδήλωση – διαμαρτυρία στην πλατεία τους.

nikopoulou_xaraΚαι η Χαρά Νικοπούλου στο πλευρό των κατοίκων.
Το όλο σκηνικό, που πρόκειται να παιχθεί το Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα θα μπορούσε να ανήκει στα συνήθη περιστατικά της ιστορίας της περιοχής τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει όμως αυτή την φορά μια σοβαρή διαφοροποίηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε και είναι ασφαλής, αυτή την φορά στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, θα βρεθούν άνθρωποι από όλο το φάσμα της Δεξιάς, που έχουν πια μπουχτίσει από τον “ετσιθελισμό” και τους τσαμπουκάδες της άκρας αριστεράς, για να συμπαρασταθούν στους κατοίκους.
Και όχι μόνο ως ιδιώτες αλλά και ως εκπρόσωποι τάσεων.

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία της – όπως η ίδια είπε κατά την διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης – πρόσφατα βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών, Χαράς Νικοπούλου στο πλευρό των κατοίκων.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο γύρω από το οποίο θα μπορούν να συσπειρωθούν πάρα πολλοί Έλληνες πατριώτες που θα αξιώσουν μια αξιοπρεπή ζωή στην ίδια τους την πόλη.

Παρόλο που κυκλοφορούν φήμες ότι ο όλος σχεδιασμός της άκρας αριστεράς έχει πραγματοποιηθεί με εντελώς παρακρατικό τρόπο, με διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι θα εκδιωχθούν οι κάτοικοι από την πλατεία, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία τους, πιστεύουμε ότι η παρουσία ατόμων όπως η Χαρά Νικοπούλου ή και άλλων επώνυμων αλλά και πολλών ανώνυμων Ελλήνων, θα χαλάσει αυτό το πανηγυράκι.

elora.gr
roufianos.com
antiratsistis.blogspot.com
eglimatikotita.blogspot.com
kalodio.com
news-gr.gr
citizengr.wordpress.com

Σχετικές Αναρτήσεις :



6 σχόλια:

  1. Είμαι σφόδρα αντίθετος στο κείμενο αυτό που όχι μόνο είναι κακαογραμμένο αλλά και διότι δεν ενημερώνει σωστά.

    Διατυπώσεις όπως ‘για την αντιρατσιστική συναυλία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μοναδικός λόγος που σχεδιάζεται αυτό, είναι η προσπάθεια των δήθεν “αντιρατσιστών” να ταπεινώσουν τους Έλληνες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που εδώ και τρία χρόνια αγωνίζονται για να μπορέσουν να διασφαλίσουν κάποια βασικά θέματα ασφαλούς διαβίωσης στην γειτονιά τους’ δεν βοηθάνε στην δημιουργία ενός κλίματος συμβίωσης με τους ξένους.

    Δηλαδή κάθε πολιτιστική πρωτοβουλία που προβάλλει την ανθρώπινη διάσταση του δράματος των προσφύγων προσβάλλει τους κατοίκους της περιοχής; Ακόμα και αυτή που οργάνωσε πρόσφατα η Εκκλησία και παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

    Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα στην περιοχή αυτή της Αθήνας και για αυτό οι ακραίες φοβικές αντιλήψεις -τη βοηθεία της απουσίας της επίσημης πολιτείας- έχουνε κυριαρχήσει. Οι αντισυγκεντρώσεις πάντως από τους ‘υπερπατριώτες’ δεν βοηθάνε.

    Επίσης ο χαρακτηρισμός ‘μια κουστωδία που περιλαμβάνει από την ΑΔΕΔΥ και πολλές αριστερίστικες, αντι-εθνικές, αντι-ρατσιστικές οργανώσεις αλλά και κάποιες οργανώσεις Αφγανών – Ιρανών και Πακιστανών’ είναι όχι λάθος αλλά κάτι χειρότερο. Η προβολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μόνον ως διοργανωτή της εκδήλωσης, είναι στα όρια της παραπλάνησης. Κι όσο κι αν διαφωνεί κανείς με την ΟΛΜΕ, την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ την ΠΟΕΔΗΝ που επίσης συμμετέχουν στην εκδήλωση δεν μπορεί να τις αναφέρει ως 'κουστωδία' και άσχετες οργανώσεις.

    Τέλος, μια πιο ισορροπημένη παρουσίαση της εκδήλωσης μπορεί να δει κάποιος στα http://www.skai.gr/news/greece/article/160557/sullalitirio-apo-adiratsistikes-organoseis/ καθώς και στο http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=241177.

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλιαρτινος κατοικος αγ. παντελεημονα16 Ιανουαρίου 2011 στις 11:02 π.μ.

    αξιοτιμε ερημοκαστραιε να πας να μεινεις και εσυ στο γκετο που φτιαξανε οι ομοιδεατες σου και μετα μιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον Έρμο Καστριώτη. Το άρθρο τοποθετείται μονόπλευρα και ο συντάκτης ξεχνάει πως το θέμα των μεταναστατών έχει πολλές πλευρές. Οσο για το γκέτο το έχει φτιάξει το ελληνικό κράτος και όχι οι αριστερές οργανώσεις. Επίσης η ανυπαρξία του έχει οδηγήσει το θέμα των μεταναστατών σε αυτό το χάλι. Μετά από τόσα χρόνια ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής. Και ας μην ξεχνάμε ότι και οι Έλληνες μετανάστευσαν κάποτε μαζικά σε άλλες χώρες. Αν τους αντιμετώπιζαν έτσι τι θα λέγαμε; Όσο αφορά στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ το άρθρο την χαρακτηρίζει ως άκρα αριστερά οργάνωση, όπως λέμε άκρα δεξιά κλπ. ... Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιός είναι ο συντάκτης αυτού του άκρα δημοκρατικού άρθρου. Νομίζω ότι θα έπρεπε να το υπογράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας από τους συνδέσμους που μας έδωσε ο Έρμος (της ΕΝΕΤ για την ακρίβεια), κοιτάξτε τι γράφει:

    "Δύο διαμετρικά αντίθετες πολιτικές ομάδες θα συναντηθούν αύριο...Πρώτες θα κάνουν την εμφάνισή τους ακροδεξιές ομάδες, με συνθήματα κατά των «εισβολέων λαθρομεταναστών»"

    Επειδή οι Χρυσαυγίτες άδραξαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στον Αγ. Παντελεήμονα...άδραξαν και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης την ευκαιρία, να χαρακτηρίσουν τους κατοίκους της περιοχής "πολιτική ομάδα" και "ακροδεξιά στοιχεία".

    Αυτή είναι η ενημέρωση που θέλουμε; Όταν υποσυνείδητα προσπαθούν να μας περάσουν τα μηνύματα που θέλουν; ΟΧΙ...Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό στα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε κατεύθυνση, να τα επεξεργαζόμαστε και να παράγουμε στη συνέχεια τη δική μας αλήθεια.

    Τελικά η Χαρά Νικοπουλού -από ότι έμαθα- δεν παραβρέθηκε στη συγκέντρωση των κατοίκων. Και ξέρετε γιατί; Για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν ήθελε να τη χαρακτηρίσουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης -άλλο που δεν ήθελαν- εθνικίστρια, ρατσίστρια, ακροδεξιά κλπ.

    Καλό θα ήταν Έρμε Καστριώτη να μην γενικεύουμε τις καταστάσεις, να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις όλους τους ξένους ως "πρόσφυγες". Άλλο ο μετανάστης, άλλο ο λαθρομετανάστης και άλλο ο πρόσφυγας(οικονομικός ή πολιτικός). Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η λαθρομετανάστευση. Το 99,9% αυτών είναι μουσουλμάνοι, από χώρες με τελείως ξένη κουλτούρα από τη δική μας.

    Κάπου διάβασα -δεν θυμάμαι που- ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εισέλθει στη χώρα περί τους 470.000 λαθρομετανάστες! Σε εμάς, στη Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στη Θήβα, ακούγεται ότι οι λαθρομετανάστες -κυρίως Πακιστανοί και Αφγανοί- αγγίζουν τις 7.000! Καταλαβαίνετε για τι ποσοστά επί του πληθυσμού μιλάμε;

    Πουθενά σε αυτό το άρθρο δεν θα βρείτε άσχημους χαρακτηρισμούς -και σε άλλα που έχω ανεβάσει ανά καιρούς- κατά των μεταναστών, παρανόμων ή μη. Ποιος θα μπορούσε άραγε να κρίνει αυτούς τους ανθρώπους; Τα μικρά παιδιά που κουρνιάζονται στους δρόμους, πάνω σε χαρτόκουτες; Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε τώρα.

    Το "φάουλ" σε αυτή συγκέντρωση των αντιρατσιστικών και λοιπών οργανώσεων, ήταν η πορεία προς τον Αγ. Παντελεήμονα. Μια περιοχή που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, μια περιοχή που τρία χρόνια τώρα, οι κάτοικοί της, δίνουν το δικό τους αγώνα. Που ζουν με το φόβο, κοιμούνται με το φόβο. Πρέπει να ζήσεις εκεί, για να το καταλάβεις! Γιατί δεν κάνανε πορεία προς το Σύνταγμά ή το Κολωνάκι;

    Ανώνυμε 7:56, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η "μασημένη καραμέλα" με τους έλληνες μετανάστες. Και οι δικοί μου γονείς, μετανάστες στη Γερμανία ήταν. Δουλεύανε στα εργοστάσια και δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν. Δε φοβόντουσαν τότε οι γερμανοί να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλη τους, επειδή ζούσαν εκεί οι "επικίνδυνοι" έλληνες μετανάστες(όχι λαθρομετανάστες)!!!

    Πρέπει πλέον να καταλάβουμε ότι η χώρα μας δέχεται χτυπήματα –κυρίως εκ των έσω- σε πολλά μέτωπα. Προσπαθούν να διασπάσουν την ομοιογένεια του πληθυσμού μέσω του πολιτισμού, την παιδεία, τη θρησκεία… Δεχόμαστε όλα τα μέτρα που μας περνάμε, αδιαμαρτύρητα, καθισμένοι μπροστά από τη τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή μας. Βλέπεις…τα εργαλεία της «θεωρίας του ΣΟΚ» δουλεύουν άψογα!

    Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, δεν είναι όμως της ώρας. Ένα μόνον θα πω, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε εμάς και στον κόσμο ολόκληρο είναι ένα, οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dk καταιγισμός οι απαντήσεις σου. και στην ουσία δεν διαφωνούμε σε αυτά που λέμε. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στον Αγ. Παντελεήμονα και δεν έχω λόγους να μην σε πιστέψω. Η λύση όμως στο πρόβλημα δεν είναι να στραφούμε η μία ομάδα κατά της άλλης ή να αρχίσουμε να διώκουμε τους ανθρώπους αυτούς που με κάποιο τρόπο, μη νόμιμο, βρέθηκαν στην χώρα μας. Για μένα, το ξαναλέω, ο μέγας φταίχτης είναι οι ελληνικές κυβερνήσεις. Σαφώς και δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις μετανάστευση Ελλήνων και η σημερινή κατάσταση εν μέσω ή αρχή οικονομικής εξαθλίωσης των ίδιων των ελλήνων. Το άρθρο όμως θα μπορούσε να προσεγγίζει καλύτερα το θέμα και όχι με αυτό το φανατισμό. Αν το έγραφες μόνος σου, σίγουρα, θα αντιμετώπιζες καλύτερα το θέμα από ότι ο συντάκτης του. Μην ξεχνάμε τον άνθρωπο, ότι χρώμα και να έχει. Αντικείμενο εκμετάλευσης έχουμε γίνει πια όλοι. Φαντάσου οι μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτά που αναφέρεις τώρα...έτσι όπως τα αναφέρεις...δε θα διαφωνήσω σε τίποτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν