ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γράφει η Ζιώγα Νεκταρία,
Η συνέντευξη θα ξεκινήσει στις 9:00 ακριβώς και θα διαρκέσει 90 λεπτά. Μέσα σε αυτά τα λεπτά, θα δοθούν 14 ερωτήσεις στον πρωθυπουργό από τους δημοσιογράφους και οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα έχουν σχέση με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και την οικονομία της χώρας. Σε κάθε ερώτηση θα δίνεται το δικαίωμα στον δημοσιογράφο να κάνει μια διευκρινιστική...


Οι δημοσιογράφοι θα είναι οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων όλων των καναλιών και η σειρά με τη οποία θα απευθύνουν τις ερωτήσεις είναι η ακόλουθη: πρώτη θα είναι η Όλγα Τρέμη(MEGA), δεύτερη η Μαρία Χούκλη(Ant1), τρίτος ο Αιμίλιος Λιάτσος(STAR), ενώ θα ακολουθήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντάτος(ALTER), ο Αντώνης Σρόιτερ(ALPHA), η Σία Κοσιώνη(SKAI) και ο Προκόπης Δούκας(NET).

Για πρώτη φορά, την συζήτηση θα την συντονίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής αντί ένας δημοσιογράφος, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.. Επιπλέον, η συνέντευξη δεν θα γίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αλλά στο Μέγαρο Μαξίμου. Εχθές, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δημοσιογράφων σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Ποικίλες, όμως, αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα υπόλοιπα κόμματα αυτή η απόφαση της συνέντευξης, αφού ζητούν να γίνουν και για τους υπόλοιπους διακαναλική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει : "Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με διακαναλική συνέντευξη να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής. Το ΚΚΕ απαιτεί να έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα".

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζητά τη διεξαγωγή "debate" με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών ώστε να υπάρξει πλουραλισμός, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του στον "μονόλογο".

insterea.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν