ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ;

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Έρχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και σε προηγούμενη ανάρτηση ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τι μας φέρνει, όπως μπορείτε να δείτε τι έφερε πριν 9 περίπου χρόνια στην Αργεντινή ΕΔΩ. Ας θυμηθούμε όμως τις προεκλογικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.







Αυτό ο άνθρωπος ή μας δούλευε κανονικά για να πάρει την ψήφο του λαού ή δεν ξέρει τι του γίνεται.
Όποιο από τα δύο και να συμβαίνει, ένα είναι το σίγουρο , αν δεν ξυπνήσουμε , θα μας πνίξουνε.

Σχετικές Αναρτήσεις :



7 σχόλια:

  1. ο πρωταθλητής του ψεύδους και του λαϊκισμού.ο άνθρωπος που για να πάρει την εξουσία είπε τόσα ψέματα όσα δεν είπαν όλοι οι πολιτικοί μαζί.να τον χαιρόμαστε και βοήθειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Λαϊκισμό τον βλέπει ο καθένας μας μπροστά στον καθρέπτη του όταν ξυπνάει το πρωί.
    Όλοι γίναμε κριτές των πάντων, από τον καναπέ μας και απο το καφενείο και ξύνουμε τα α... μας, και δεν βλέπουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση. Ποτέ δεν την είδαμε, και ποτέ δεν θέλαμε να την δούμε. Ούτε τώρα σε αυτή την κρισιμη στιγμή. Ο καθένας κοιτάει την πάρτι του και λαίκίζει ασυστόλως. Νομίζει ότι είναι θεός, ο πρώτος, ο καλύτερος, και κρίνει τους άλλους χωρίς να κάνει αυτοκριτική. Είμαστε μια χώρα σκ.... Δεν υπολογίζουμε τίποτα, παρά μόνο την παρτι μας. Δεν υπάρχει υπάρχρει φιλότιμο και τσίπα.
    Όλοι θέλουν να βολευτούνε στο δημόσιο και μετά να γίνουν κριτές του καναπέ. Κοιτάνε μόνο το σήμερα χωρίς να σκέφτονται για το αύριο.
    Πού ήταν όλοι αυτοί που βγαίνουν και κατηγορούν το ανώνυμο σύστημα, και τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, τόσο καιρό(δεκαετίες), που γινόταν τα μύρια ευτράπελα, δίπλα τους, σε όλες τις κλίμακες, και ξεσυκώνονται τώρα που θίγονται τα προνόμιά τους.
    Για πιά σύμπνοια, ομόνοια, ομοψυχία και κοινό καλό μιλάμε. Κανείς δεν θέλει να χάσει τα προνόμια του (Υπάρχει στην διεθνή βιβλιογραφία το σύνδρομο ΝΙNBY, για δείτε το (Non In My Back Yard)). Έχουν ασκήσει διοίκηση ποτέ τους; Ας πάνε οι Λαζόπουλοι να ασκήσουν εξουσία και μετά τα λέμε. Να δεις τι σημαίνει να έρχεσαι αντιμέτωπος με τα πιο απεχθή χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής που προτεραιότητα έχει να καεί το σπίτι του γείτονα και ας καεί το δικό σου (αν το λέω καλά).
    Για ποιά ΑΡΙΣΤΕΡΑ να μιλήσουμε; Για ποιό κουμμουνισμό; Πιστεύεται ότι υπάρχει το υπόβαθρο να γίνουμε κουμμουνιστική χώρα; Ξέρει κανείς τι σήμαίνει κουμμουνισμό;
    Για ποιά ΔΕΞΙΑ; Τους είδαμε. Θ'ελετε να τους ξαναδούμε; Ας κοιτάξουμε λίγο την Ουγγαρία. Δεν είναι μακριά μας.
    Για ποιά ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ; Μήπως νομίζετε ότι πρέπει να αφανίσουμε το ξένο αίμα απο τον ελλάδικό χώρο(που ζούν 100% ΕΛΛΗΝΕΣ, απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων (εμείς είμαστε αυτοί;).
    Για ποιά ΣΟΣΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ; Που πέσανε με τα μούτρα να θυμηθούν τις παλιές μάσες.
    Αν νομίζετε ότι σας φταίει ένα μόνο άτομο (ο Γιωργάκης) είστε βαθειά νυχτωμένοι. Κοιτάτε το δάχτυλο και χάνετε την πραγματική ζωή.

    ΕΛΕΟΣ-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες μας λοιπόν την πρότασή σου, εσύ που κατηγορείς τους άλλους ως κριτές από το καφενείο,τον καναπέ κ.α.και ταυτόχρονα κρίνεις τους πάντες και τα πάντα με δεκάρικους λόγους.εκτός αν αυτό το θεωρείς μόνο δικό σου προνόμιο.Τέλος ο Γιωργάκης όπως τον αποκαλείς είναι ο διευθυντής της ορχήστρας και αν η ορχήστρα είναι παράφωνη (που είναι)δεν φταίει ο θυρωρός ούτε ο κλητήρας αλλά οδιευθυντής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 2:20 έχεις λάθος και μη ρίχνεις το φταίξιμο στον λαό που πίστεψε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Η παγκόσμια ιστορία έχει δείξει ότι ο Ηγέτης κάνει την διαφορά. Αυτός είναι που θα χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι και θα πάρει στα χέρια την τύχη του λαού του. Δεν υπάρχουν ηγέτες πλέον, υπάρχουν βιτρίνες που από πίσω κυβερνάνε άλλοι. Έτσι είναι δυστυχώς οι "ηγέτες" σήμερα, ΒΙΤΡΙΝΕΣ. Και εμείς θα πρέπει να ψηφίσουμε τη βιτρίνα που είναι καλύτερα στολισμένη. Οι υπηρεσίες μιας επιχείρησης δεν αλλάζουν όσες καλοστημένες βιτρίνες και να φτιάξεις. Πιστεύεις ότι ενδιαφέρει τον λαό αν θα κυβερνήσει ο Γιώργος ή ο Κώστας ή ο Αντώνης; Βλέπεις κανένα χαρακτηριστικό του Ηγέτη πάνω τους; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός Ηγέτη; Συναισθηματική νοημοσύνη, σταθερότητα, επιθετικότητα, γενναιότητα,κυριαρχία,ενθουσιασμός,πρψτοβουλία,πρωτοτυπία,αυτοπειθαρχία,ευσυνειδησία,κοινωνική τόλμη,κριτική,πειθαρχημένη σκέψη,αυτοπεποίθηση,ευελιξία,αξιοπιστία,ευελιξία,ορμητικότητα,προσαρμοστικότητα, διορατικότητα, συνεργασία,οργάνωση, ομαδικό πνεύμα, έμπευση και τέλος ... ΧΑΡΙΣΜΑ. Ο τελευταίος μεγάλος Ηγέτης που πέρασε από την Ελλάδα, ήταν ο Ανδρέας και εύχομαι γρήγορα να έχουμε έναν νέο ηγέτη σαν αυτόν, που θα πάρει τη χώρα στα χέρια του και θα τη βγάλει από το βούρκο.

    "Κοιτάχτε, φάγάμε και φάγαμε καλά, τώρα όμως πρέπει να μπουν όλα σε μια τάξη. Πρέπει να πληρώσετε, να πεινάσετε και να χάσετε κάθε αξιοπρέπεια για να έρθει η χώρα πάλι στα ίσα της".

    Αυτά τα λόγια μας λένε κωδικοποιημένα...και όποιος τα πιάσει. Αμ δε όμως, γιατί ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο d.k εθεσες τα πραγνατη στην σωστη βαση. ερχονται πολλα ακομα πραγματικο τσουναμι.
    α ρε ΕΛΛΑΔΑ πως καταντησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος νομίζω που δε φταίει είναι ο Καραμανλής που πραγματικά έκανε προσπάθειες για να επανιδρύσει το κράτος και νομίζω τα κατάφερε μια χαρά, και ο λαός τον ψήφισε δυο συνεχόμενες φορές και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό. Επίσης ο άνθρωπος είπε μετά από 6 χρόνια διακυβέρνησης πως πρέπει να πάρουμε μέτρα, αλλά δυστυχώς ο Γιωργάκης δεν τον άκουσε. Ο Καραμανλής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ,έκανε την απογραφή και βρήκε το τεράστιο έλλειμμα του Σημίτη που αφορούσε τις στρατιωτικές δαπάνες, και έτσι το έλλειμμα έφτασε τον Μάρτιο του 2004 στο 3,8% του ΑΕΠ. Μείωσε τους δημοσίους υπαλλήλους και τους έφτασε στον πολύ μικρό αριθμό του 1.100.000 υπαλλήλων .Μετά από φιλολαϊκή πολιτική έριξε το έλλειμμα στον 6% αλλά έφτασε στο τέλος του έτους στο 12,9% και αυτό οφείλετε στην ολιγωρία κυρίως του Γιωργάκη, πιστεύω πως αν ο Κωστάκης συνέχιζε ακάθεκτος στην εξουσία το έλλειμμα στο τέλος του 2010 θα ήταν κάτω απο το 3%.Και τόθελε πολύ ο φουκαράς να συνεχίσει, δεν ήθελε εκλογές για το καλό της πατρίδας αλλά τον φάγατε, οσοι δεν τον φηφίσατε εννοώ. Στο τέλος ο Κωστάκης , ο χοντρούλης βρε, παράτησε το λόχο του και έφυγε και δεν εμφανίζεται πουθενά απογοητευμένος και πικραμένος από τον αχάριστο ελληνικό λαό. Το πιο εύκολο θύμα σήμερα είναι ο Γιωργάκης. Ήξερε λέει τα πάντα προεκλογικά και μας κορόιδεψε. Αν έλεγε την αλήθεια εσείς που κόπτεστε δεν θα τον ψηφίζατε; Αφού μας έχουν σίγουρους αδέρφια μου γιατί διαμαρτύρεστε; Εξάλλου αν στο Δ.Ν.Τ βάλουμε ανάμεσα μερικά φωνήεντα όπως το Ο.Η.Η θα έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ο κύριος των 2:20 ζητά προτάσεις να θέσω τις εναλλακτικές:
    Εδώ που φτασαμε οι επιλογες είναι δυο και δεν εξαρτάνται απο εμάς:

    1ον Παύση πληρωμών, αναδιαπραγμάτευση του χρέους, πάμε στην δραχμή, υποτίμηση της δραχμής κατά 30%, με προοπτική να πάει στο 60 με 80% με απρόβλεπτες συνέπειες για την χώρα καθώς το 95% ττων προϊόντων είναι εισαγόμενα. Αυτό σημαίνει μια μείωση επιπέδου ζωής κατά 50 και %. Αυτήν την επιλογή ούτε η αριστερά δεν την εκστομίζει γιατί ξέρει ότι δεν την θελει ο ελληνικός λαός, και θα τους πάρουν με τις πέτρες, παρόλο τα όσα λένε εκεί οδηγούν.

    2ον Αυτό που προτείνει ο μηχανισμός, με μείωση επιπέδου ζωής κατά 25% +, μια επιλογή που τελικά θα την δούμε.

    3ον Μια επιλογή τελευταία που κανείς δεν την λέει και λίγοι την ξέρουν είναι μια πολιτική Κέυνς που ακολουθεί ο Ομπάμα στην αμέρική (έχει κόψει ενόψη της κρίσης 2 τρις δολάρια και τα έχει ρίξει στην αγορα για να μην χάσει την δουλεια του ο κόσμος).Αυτό σημαίνει πληθωρισμός, πολλές δημόσιες επενδύσεις, χαλάρωση του συμφώνου σταθερότητας, αλλά ιστορικά αποδείχθηκέ ότι ο καπιταλισμός μόνο με πολιτικές Κεύνς έχει αποφύγει τις κρίσεις. Η ευρώπη ακόλουθεί αν΄τιθετη πολιτική που οδηγεί πολ΄λούς στην ανεργία με απρόβλεπτες συνεπειες, και η ελλάδα είναι μέρος αυτού του προβλήματος.Ο Γιωργάκης δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

    Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την τρίτη επιλογή, αλλά η ευρώπη κυριαρχείται απο νεοφιλελεύθερα στοιχεία, και δεν πιστευω ο τι οΓιωργάκης είναι, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και να θέλει.
    Εγώ μου την σπάει να βλέπω να γαυγίζουνε (Τραγκίζουζε εκ του Τράγκα)νέοι άνθρωποι ακολουθώντας το παράδειγμα παλαιότερων χωρίς να έχουμε να πούμε κάτι. Οποιος είναι μάγκας όταν έρθει η ώρα της ψήφου ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα (αν και πήδημα και Παπαρήγα μάλλον άστοχο μου φαίνεται).

    Τα περι ηγετών δεν τα σχολιάζω καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν